Lacoste schoenen

Al sinds 1933 is Lacoste een bekend modemerk dat de prachtigste producten maakt! Het is allemaal begonnen met het ontwerpen van stijlvolle tenniskleding, maar later is de collectie veel uitgebreider geworden. Natuurlijk mochten Lacoste schoenen niet in de collectie ontbreken!

Lees meer...

Producten 1-24 van 58

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 58

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Voor iedereen

Of je nu op zoek bent naar Lacoste damesschoenen, Lacoste herenschoenen of Lacoste kinderschoenen, Lacoste heeft werkelijk voor ieder wat wils in de collectie! Ga jij voor een stoere Lacoste sneaker? Of draag jij liever de nette Lacoste schoenen?

Krokodil

De Lacoste schoenen zijn natuurlijk herkenbaar aan het bekende Lacoste logo: de krokodil. Als tennisser had René Lacoste, de oprichter van Lacoste, de bijnaam “le Crocodile”. Niet zo gek dus dat hij als logo voor een krokodil koos! Lacoste was het eerste merk dat zijn logo zichtbaar maakte op de producten, hierdoor wordt Lacoste ook wel gezien als uitvinder van de branding cultuur.

Stijlvol en hip

Of het nu gaat om polo’s, brilmonturen of schoenen, de producten van Lacoste zijn allemaal hip en stijlvol! Met de producten van Lacoste ga je dus altijd zelfverzekerd de deur uit! De producten worden gemaakt van de beste materialen en zijn dus kwalitatief ook erg goed.