Nike Tech Fleece

Tech Fleece wordt in veel verschillende Nike producten gebruikt, zoals bijvoorbeeld sweaters, joggers en shorts. Nike Tech Fleece is licht, ademend én warm! Door deze fijne eigenschappen is Nike Tech Fleece heel populair bij veel sporters, maar ook in het dagelijks leven is het heerlijk om Nike Tech Fleece te dragen! Lees meer...

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat is Nike Tech Fleece?

Nike is constant bezig met het verbeteren van hun technologieën, één van die technologieën is Nike Tech Fleece. Tech Fleece is een materiaal dat bestaat uit een dunne schuimlaag tussen meerdere lagen stof. Zoals de naam al een beetje doet vermoeden is Nike Tech Fleece lekker zacht! De Nike Tech Fleece producten houden de lichaamswarmte vast, waardoor het lichaam niet afkoelt. Daarnaast is Tech Fleece ook ademend, hierdoor blijft het lichaam tevens fris en droog aanvoelen.

Waarom Nike Tech Fleece?

Niet alleen op het sportveld worden de producten van Nike Tech Fleece gedragen, maar ook in het dagelijks leven kom je deze hippe kleding overal tegen! De Nike Tech Fleece windrunners kun je bijvoorbeeld prima gebruiken als winterjas en ook de Nike Tech Fleece joggers kun je gewoon dragen naar school. Maar Nike Tech Fleece zit niet alleen heel lekker, de kleding is ook nog eens erg handig! Alle producten uit de Nike Tech Fleece-collectie zijn namelijk voorzien van (afsluitbare en niet-afsluitbare) zakken, zodat je altijd plek hebt om een aantal spullen mee te nemen!