Nike trainingspak

Een relaxed avondje op de bank, een makkelijke outfit om even naar de supermarkt te lopen of natuurlijk om te dragen tijdens de warming-up, een Nike trainingspak is multifunctioneel! Er zijn maar weinig momenten waarop je niet zo’n fijn trainingspak van Nike kunt dragen.

Lees meer...

Producten 1-24 van 43

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 43

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Multifunctioneel

Een Nike trainingspak kun je voor veel verschillende doeleinden gebruiken! Natuurlijk is een trainingspak in eerste instantie ontworpen om in te sporten, maar ook in het dagelijks leven kan een trainingspak regelmatig van pas komen.

Twee delen

Het trainingspak bestaat uit een trainingsjas en een trainingsbroek, deze kun je natuurlijk ook los van elkaar dragen. Een trainingsjack kun je bijvoorbeeld combineren met een leuke spijkerbroek, waardoor je outfit een sportief tintje krijgt. Een Nike trainingspak is ademend, hierdoor wordt transpiratievocht direct afgevoerd en komt er ook voldoende frisse lucht bij het lichaam. Daarnaast is een trainingspak ook lekker warm, waardoor het trainingspak heel geschikt is om te dragen tijdens trainingen op de koudere dagen!

Voor het hele gezin

Trainingspakken zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten, dus het maakt niet uit of je nu op zoek bent naar een mooi heren trainingspak of een leuk trainingspakje voor je zoon of dochter. Ook zijn de Nike trainingspakken verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, zoals bijvoorbeeld blauw, groen, rood of geel!

Tip

Met Nike sportschoenen maak je je outfit helemaal compleet! Maar ook de shirts en shorts van Nike Park kunnen een goede aanvulling zijn op je trainingstenue!