Oakley skibrillen

Met een Oakley skibril ga je met veel plezier én heel goed zicht de piste af! Jouw veiligheid staat natuurlijk voorop, met deze skibrillen blijf je alles helder zien én zijn je ogen goed beschermd! De skibrillen zijn, zoals de naam doet vermoeden, niet alleen geliefd bij skiërs, maar ook zeer populair onder snowboarders!

Lees meer...

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Oakley High Definition Optics

De skibrillen van Oakley zijn uitgerust met High Definition Optics, afgekort HDO. Dit houdt in dat de bril in dezelfde bolling is gemaakt als de bolling van de ogen, zo heb je altijd scherp en helder zicht. Deze skibrillen bieden je dus een onvervormd uitzicht.

IJzersterk!

De lenzen van de Oakley skibrillen zijn ijzersterk! Ieder model wordt getest op zijn sterkte, er wordt dan een kogeltje met meer dan 160 km/uur op de bril geschoten. De lenzen van Oakley hebben hier niks van, ze blijven helemaal heel en beschadigen niet eens! Met een Oakley skibril ben je dus goed beschermd tegen laaghangende takken en andere onvoorziene voorwerpen! Ook de monturen van Oakley zijn zeer sterk en toch buigzaam, mede door de meervoudige schuimlaag sluit de skibril altijd perfect aan op het gezicht.

Voor alle weersomstandigheden

Als je op wintersport gaat weet je vaak pas kort van tevoren welke weersomstandigheden je kunt verwachten. Oakley heeft skibrillen ontworpen voor zowel de zonnige als de bewolkte dagen.