O'Neill jassen

Een mooie O’Neill jas maakt jouw wintersport outfit helemaal compleet! Maar waar moet jouw O’Neill jas aan voldoen tijdens de wintersport? Lees meer...

Producten 1-24 van 28

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 28

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarom een ski jas?

Een goede O’Neill jas heeft de eigenschap om jou warm te houden op de piste en in de liften. Daarnaast zijn O ‘Neill jassen in staat om transpiratievocht naar buitenlucht af te voeren waardoor je het niet te warm krijgt tijdens de afdaling. Heb je het als nog te warm? De meeste O’Neill jassen zijn voorzien van ventilatieritsen onder de oksels. Deze kan je gemakkelijk open ritsen voor wat verkoeling.

De O’Neill jassen zijn ook gemaakt om actief in bezig te zijn. De ski jassen zijn langer zodat deze niet opkruipt als je beweegt en bevindt zich in de binnenkant van de ski jas een sneeuwvanger. De mouwen van de O’Neill jassen zijn wijder bij de ellebogen voor extra bewegingsvrijheid en ze zijn ook voorzien van duimgaten zodat de mouwen niet opkruipen terwijl je aan het skiën of snowboarden bent. Veel O’Neill jassen hebben ook een handig zakje op de mouw waar je je skipas in kan doen. Nu hoef je alleen nog maar je arm langs de poortjes te halen!

Tip

Maak je hele O’Neill wintersport outfit compleet door bijvoorbeeld je O’Neill jas te combineren met een O’Neill skibroek en een O’Neill fleece.