O'neill skibroek

De skibroeken van O’Neill houden je warm tijdens de wintersport, ze beschermen je tegen de natte sneeuw en de kou! De O’Neill skibroeken zijn niet alleen heel functioneel, ze zien er ook nog eens heel leuk uit! Lees meer...

19 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

19 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Eigenschappen

Alle skibroeken van O’Neill zijn geïsoleerd, winddicht én waterdicht. De skibroeken hebben een waterkolom van 10.000mm, dit houdt in dat de skibroek zelfs bij langere druk geen water door laat! De afgeplakte naden zorgen ervoor dat zelfs de naden waterdicht zijn! Doordat de skibroeken ook ademend zijn, blijven je benen lekker droog en warm. En ondanks dat het een skibroek heet, zijn de skibroeken natuurlijk ook zeer geschikt als snowboardbroek!

Handige details

De skibroeken zijn voorzien van handige details, zo kun je de O’Neill skibroeken vastmaken aan de O’Neill skijassen. Ook hebben de skibroeken van O’Neill handige ventilatieritsen langs de benen, hierdoor stroomt er constant frisse lucht door de broek! Om je skischoenen gemakkelijk aan te trekken, kun je de skibroek aan de onderzijde een stukje openmaken d.m.v. een rits of knopen. Zodra je de schoenen aan hebt kun je de broekspijpen weer passend maken.