Header USP's
Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Retourneren  Gratis retourneren Bedrukkingsservice  Bedrukkingsservice Tips&Trends  Tips&Trends

Adidas Messi voetbalschoenen

Adidas heeft zich laten inspireren door de beste speler aller tijden, Lionel Messi. Messi is een wendbare, technische speler en deze eigenschappen komen dan ook terug in de schoenen uit de Adidas Messi lijn. Lees meer...

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

De Adidas Messi lijn

Ben jij een aanvallende speler en ben je niet alleen snel, maar wil je altijd de eerste zijn…. De Adidas Messi voetbalschoenen ondersteunen je hierbij en zorgen dat je wendbaarder bent dan ooit tevoren. Met deze schoenen aan kun je snelle bewegingen maken en heb je ongehinderde controle over de bal. De lichtgewicht schoenen helpen je om optimaal te presteren op hoog niveau!

Eigenschappen

De Adidas Messi voetbalschoenen zijn er in verschillende uitvoeringen. In de productbeschrijvingen staat uitgebreid beschreven wat de eigenschappen van de voetbalschoenen zijn. Een aantal termen leggen wij hier alvast uit.

De Messi-lijn bevat onder andere schoenen met een Purecut sokconstructie. Deze zorgt voor een goede pasvorm en maximale stabiliteit. Veel uitvoeringen van de Messi lijn zijn voorzien van het MessiFRAME. Dit frame vormt zich om de voet bij het aantrekken van de veters, waardoor deze perfect aansluit. De schoenen waarvan het bovenwerk is gemaakt van messiTOUCH materiaal, bieden optimale controle en zorgen dat je de bal goed aan je voet kunt houden. Alle Adidas Messi voetbalschoenen hebben een binnenzool die gemaakt is van dempend materiaal.

Type veld

De zolen van de voetbalschoenen uit de Messi-lijn worden zo gemaakt dat ze geschikt zijn voor een bepaald type veld. Zo zijn er voetbalschoenen geschikt voor stevige ondergronden of juist zachtere ondergronden. Ook zijn er schoenen speciaal geschikt voor het spelen op kunstgras of op turfvelden. De indoorschoenen zijn om mee te voetballen in sportzalen. Ten slotte zijn er nog schoenen die geschikt zijn voor het spelen op verschillende type ondergronden. Zo heb je met één paar schoenen diverse mogelijkheden.

Heb je nog vragen over de Adidas Messi voetbalschoenen? Stel ze gerust aan onze klantenservice!