Highroad

Producten 1-24 van 38

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 38

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Krijg waar voor je geld met de Highroad collectie!

Ken jij het merk Highroad al? Dit is ons eigen sportmerk, waarbij het motto luidt: Value for Money oftewel met het merk Highroad krijg je waar voor je geld. Zowel het ontwerpen als het laten produceren van de collecties wordt allemaal uitgevoerd door Plutosport.nl. Door de jarenlange ervaring in de sportwereld weten zij als geen ander waar goede sportkleding aan moet voldoen.

Waar bestaat de Highroad collectie uit?

De hoogwaardige collecties van het merk Highroad zijn voor jong en oud, dames en heren en zijn eindeloos te combineren met de rest van jouw garderobe. Je kunt de Highroad kleding zowel vóór als tijdens en na het sporten dragen, waardoor je er maximaal van kan genieten. De collecties zijn daarnaast altijd scherp geprijsd waarbij de hoogwaardige kwaliteit niet uit het oog wordt verloren. Binnen de collectie vind je sweat artikelen bestaande uit sweaters en sweatpants.

Vergeet de Highroad sportverlichting niet!

Naast het aanbod aan Highroad kleding, bieden wij ook sportverlichting aan. Mocht je van plan zijn om te gaan sporten in het donker is sportverlichting naast reflecterende kleding een must. Andere weggebruikers zien je sneller en het is extra veilig als je een reflectievest of arm LED-verlichting draagt.

Waarom mag de Highroad collectie niet ontbreken in jouw kast?

Je weet inmiddels dat de Highroad collectie multi-inzetbaar en van hoogwaardige kwaliteit is, maar er zijn meer redenen waarom jij dit merk wil dragen. Zo heeft de Highroad kleding mooie uitgewerkte en doordachte details en een perfecte pasvorm waardoor de collectie snel behoort tot jouw lievelingsitems.