JJXX

Producten 1-24 van 78

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 78

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ken jij de JJXX kleding al?

Ken jij JJXX al? Hét nieuwste merk in Nederland met een frisse, jonge en vernieuwende uitstraling. Dit stoere merk is pas opgezet in 2020 en verovert nu al de modewereld! De XX in de merknaam staat voor het jaar 2020 en de aanduiding van het vrouwelijke geslacht. Een combinatie van on trend items en onmisbare essentials maken JJXX tot een waar succes waarbij je de JJXX kleding in jouw kledingkast wilt hebben. De collecties van JJXX zijn kleurrijk en het merk moedigt aan om als vrouw te zijn wie je wilt zijn en je powerful, vrij, positief en zelfstandig te voelen.

Wist je dat JJXX onderdeel is van de Jack&Jones, Only Play en Only Kids? One happy family!

Onmisbare kleurrijke damescollecties

JJXX is er voor iedere vrouw die kwaliteit, een perfecte pasvorm en kleur hoog in het vaandel hebben staan. JJXX brengt kleur in je kledingkast en de items kunnen eindeloos gecombineerd worden op een jeans en met bijvoorbeeld sneakers. Bij JJXX draait het niet om jouw lichaamstype maar om wie je bent als persoon.

Van sweaters tot aan joggingbroeken

JJXX is van origine een denim brand, bij Plutosport.nl ligt de focus op de kleurrijke joggingbroeken, sweaters en tops. DE JJXX kleding valt goed op maat, enkele artikelen hebben een oversized fit, een pasvorm die helemaal van nu is! Zoals JJXX zelf aangeeft heeft de collectie meer kleuren dan je zelf kent, als je van kleur houdt ga je helemaal blij worden van deze vrolijke collectie.