Urban Goddess

Producten 1-24 van 38

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 38

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Urban Goddess

Yogakleding van Urban Goddess is hip, duurzaam en zeer betaalbaar. De kleding van Urban Goddess is comfortabel doordat deze gemaakt wordt van hoge kwaliteit materialen en met veel liefde. De oprichters van dit merk komen uit Amsterdam en zijn gek op yoga. De yogakleding is dan ook geïnspireerd op hun drukke stadse leventje, die zij omschrijven als stedelijk, praktisch en druk.

Over Urban Goddess

Urban Goddess is trouw aan de oorsprong van yoga, maar op een moderne manier. De kleding van dit merk is in alle opzichten geschikt te dragen tijdens yoga, maar valt ook naast de mat niet uit de toon. Dus kies je favoriete legging, trek je hakken eronder aan en je bent helemaal klaar om op zoek te gaan naar je zen in de stad.

Urban Goddess biedt zowel casual tops die ook in het dagelijks leven te dragen zijn, als technische tops die specifiek ontworpen zijn voor de wat dynamischere yoga oefeningen. Sommige tops zijn voorzien van een ingebouwde sportbeha voor extra ondersteuning.

Kwaliteit, comfort én duurzaamheid op een eerlijke manier

Alle yogakleding van Urban Goddess is gemaakt van biologisch katoen. De kleding is geproduceerd op een eerlijke, verantwoorde manier met respect voor mens en milieu. Als je kleding koopt van dit merk verwen je niet alleen jezelf met een prachtig product, je draagt ook serieus bij aan een betere wereld.

Global Organic Textile Standard

Bij de productie van de kleding maakt Urban Goddess alleen gebruik van GOTS (Global Organic Textile Standard) stoffen. Deze stoffen zijn gegarandeerd gemaakt zonder gevaar voor mensen, waarbij voorop staat dat de mensen werken in goede werkomstandigheden en met een duidelijke ‘nee’ tegen kinderarbeid. Daarnaast houdt de GOTS certificering in dat de bedrijven die aan de producten hebben gewerkt bewust met vervuiling en afval omgaan en dat zij geen energie verspillen.

Deze bedrijven hebben bepaalde protocollen die zorgen dat zij zo min mogelijk schade aanrichten aan het milieu. Om er zeker van te kunnen zijn dat aan bovenstaande voorwaarden wordt voldaan, brengen de agenten van Urban Goddess regelmatig een bezoek de bedrijven waar de kleding wordt geproduceerd.