Header USP's
Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Retourneren  Gratis retourneren Bedrukkingsservice  Bedrukkingsservice Tips&Trends  Tips&Trends

Viking, gegarandeerd vakmanschap!

Het was 1948 toen schaatsfanaat Jacob Havekotte de eerste leren noren met gouden bies produceerde. Vanaf dat moment ging het snel. Viking groeide binnen no time uit tot een authentiek wereldmerk. Denk je aan de schaatssport, dan denk je aan Viking. Viking heeft voor iedereen een geschikte schaats! Lees meer...

6 Artikel(en)

6 Artikel(en)

Service en innovatie

Viking heeft door de jaren heen veel innovatieve ideeën uitgewerkt, zoals de klapschaats en HrC buizen. Nieuwe materialen als thermoplast en carbon zijn geïntroduceerd en ook de introductie van de custom made schoenen is een belangrijke stap geweest voor Viking.

Ondanks de vernieuwingen staat kwaliteit altijd bovenaan de eisenlijst en dit is dan ook de reden dat elke oer-Hollandse Viking schaats nog steeds met de hand gemaakt wordt. Aan elke schaats wordt veel aandacht besteed waardoor Viking kan zorgen voor hoge kwaliteit, de perfecte pasvorm en jarenlang schaatsplezier!

De leesten die worden gebruikt om de schoenen op te maken, zijn speciaal ontwikkeld voor het schaatsen. Daarnaast heeft Viking een goede serviceafdeling, die zich op verschillende plaatsen in het land bevinden. Zo vreemd is het dus niet dat topschaatsers blijven kiezen voor schaatsen van hun vertrouwde merk. De meeste wereldtitels, records en Olympische successen zijn dan ook gereden op Viking schaatsen.

Viking, gegarandeerd vakmanschap!