Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedenktijd  14 dagen bedenktijd Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting

Mizuno

In 1906 werd Mizuno door de broers Rihachi en Rizo Mizuno opgericht in Osaka, Japan. In hun streven naar het ontwikkelen van de hoogste kwaliteit sportuitrusting, werkten zij vanaf de oprichting continu aan het verbeteren van hun producten.

Meer dan 100 jaar later geldt deze missie nog steeds, en in de jaren daartussen verdiende het merk haar sporen in onder meer running, volleybal, handbal, korfbal, voetbal, tennis, judo en golf. Deze schat aan ervaring op het gebied van productontwikkeling zorgt ervoor dat Mizuno ernaar streeft om de beste prestaties naar boven te halen bij sporters van ieder niveau.

Tegenwoordig vertrouwen wereldwijd dan ook vele topatleten op de producten van Mizuno. Het merk is in de Benelux onder meer de officiële schoensponsor van de Nederlandse en Belgische volleybalbond, de Nederlandse korfbalbond, en trotse hoofdsponsor van de TCS Amsterdam Marathon.

De superieure kwaliteit performance producten wordt bereikt door de toepassing van hoogwaardige technologie en jarenlange ervaring en vakmanschap.

De belangrijkste ontwikkeling in Mizuno footwear is de toepassing van de Wave technologie in bijna alle modellen, waarbij de Wave-plaat in meerdere uitvoeringen bestaat.

Mizuno past daarnaast nog vele andere innovaties toe, zodat jij de beste sporter kunt worden die je kunt zijn. Bekijk dus ook de Mizuno running, indoor en voetbal technologieën.