Move

Voor een complete skateset ben je bij Move aan het juiste adres, in hun assortiment vind je namelijk o.a. skates, beschermsets, lagers en wielen! Maar ook steps en skateboards kun je terugvinden in de kleurrijke collectie van Move! De opvallende producten zijn echte eyecatchers en zorgen ervoor dat je weer met veel plezier naar buiten gaat.

Move skates

De skates van Move zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, maar altijd voor een scherpe prijs! Mede door de eerlijke prijs zijn de Move skates heel erg geschikt voor de beginnende skater, die wellicht nog niet zeker weet of skaten wel echt zijn/haar ding is. Ondanks dat kindervoeten vaak snel groeien, kun je met deze skates járen vooruit! De skates zijn namelijk verstelbaar, waardoor ze gewoon met de kindervoeten meegroeien. Het aanpassen van de maat van de skates gaat heel eenvoudig, waardoor de skates binnen no-time weer passend zijn!

Move steps

De steps van Move hebben een stoer en hip design, maar dit doet gelukkig niets af aan de goede kwaliteit ervan! De steps zijn namelijk gemaakt van aluminium, waardoor ze vrij licht zijn en ze dus ook heel geschikt zijn voor jonge kinderen. De step kun je door middel van het in hoogte verstelbare stuur helemaal op maat maken, waardoor je er meerdere jaren plezier van kunt hebben! Voordat Move zijn producten op de markt brengt, wordt alles altijd uitvoerig getest! Met een product van Move kun je er dus zeker van zijn dat je kwalitatief goede spullen voor een leuke prijs in huis haalt.

Move skateboards

Net als de skates en steps, hebben de skateboards van Move een vrolijk uiterlijk waar kinderen blij van worden! De skateboards zijn verkrijgbaar in zowel een houten variant als een plastic variant, waardoor er altijd wel een skateboard te vinden is dat bij jou past! De plastic skateboards hebben een grof profiel aan de bovenkant van het deck, waardoor je veel grip hebt als je op het skateboard staat. Het deck van de houten skateboards is daarentegen voorzien van een grove korrelstructuur, ook dit zorgt er natuurlijk voor dat je niet zomaar van het skateboard af kunt glijden. De skateboards hebben een compact formaat, waardoor je ze heel eenvoudig overal mee naartoe kunt nemen.

Move reviews

De reviews over het merk Move zijn veelal lovend, de skates, steps en skateboards worden vooral om hun mooie uiterlijk geroemd! De vrolijke kleuren zijn niet alleen bij kinderen, maar ook bij hun ouders heel erg in trek. De blauwe kleuren geven vaak een stoere touch aan de producten, terwijl de roze producten juist bekend staan om hun lieve uitstraling. Het zal je dan ook niet verbazen dat de blauwe producten vooral populair zijn bij jongens en de meisjes vaker kiezen voor de roze skates, skateboards en helmen.