Waarom jij New Balance sneakers in jouw kast moet hebben!

Van een paar New Balance sneakers wordt ieder mens blij. Al jaren heeft New Balance naast de bekende hardloopschoenen ook té gekke sneakermodellen in de collectie. Door het brede assortiment is het bijna onmogelijk dat er geen model bij zit waar jouw hart niet sneller van gaat kloppen. Wij vertellen je graag waarom jij New Balance in jouw kast moet hebben!

Hoe herken je een New Balance sneaker?Hoe herken je een New Balance sneaker?

Hoe herken je een New Balance sneaker?

Een New Balance sneaker herken je uit duizenden door de letter N op de schoen, zowel bij de sneakers als bij de hardloopschoenen is deze letter niet te missen. Wist je dat het New Balance 320 model de alléreerste sneaker was met dit logo op de schoen? Ook vind je de New Balance sneakers in vele verschillende kleuren, van subtiele tot wat meer opvallend, hierdoor kun je zowel slagen voor jezelf als voor je kinderen. Kortom: een genot voor het oog en dan hebben we het nog niet eens gehad over hoe lekker ze lopen!

Met New Balance comfy de dag door!Met New Balance comfy de dag door!

Met New Balance comfy de dag door!

De oprichter van New Balance was een schoenmaker die als doel had schoenen te ontwikkelen waar mensen met voetproblemen profijt van hadden. Tot de dag van vandaag is dit terug te zien in de sneakercollectie. Ook als je geen specifieke voetproblemen hebt, lopen de sneakers heerlijk en bieden ze ultiem comfort door het gebruik van verschillende soorten zolen. De sneakers van New Balance geven de perfecte balans tussen enerzijds trendy design en anderzijds een fijne pasvorm.

Heeft de door jouw uitgekozen New Balance sneaker een Green leaf kenmerk? Dan voldoet de schoen aan de Green-Leaf norm; dit betekent dat 50% of meer van de gebruikte materialen in het bovenwerk milieuvriendelijk zijn. Daarnaast bestaat de tussenzool minimaal uit één duurzaam materiaal, dit houdt in 3% bio-based of 5% gerecycled materiaal.

Voor ieder wat wils!Voor ieder wat wils!

Voor ieder wat wils!

En óf New Balance voor ieder wat wils heeft, het brede assortiment zorgt ervoor dat jij hoe dan ook slaagt voor jezelf of voor je kinderen. De verschillende modellen van New Balance hebben allemaal een unieke nummering, zoals het klassieke 574 model of het duurzame model 997H die geïnspireerd is op sneakers uit de jaren 90. Ook speelt New Balance met kleuren goed in op de trends, zo zien we dit seizoen veel pasteltinten terug in de collectie. Met deze rustige kleuren kun je eindeloze combinaties maken waardoor je outfit altijd mooi matcht met de sneakers.

Hoe vallen New Balance sneakers?Hoe vallen New Balance sneakers?

Hoe vallen New Balance sneakers?

Over het algemeen vallen de New Balance sneakers een halve maat, of maat kleiner. Per model kan dit verschillen en daarom is het altijd goed om te kijken wat wij adviseren qua maat. Sneakers dragen die te groot of te klein is, wil je natuurlijk niet en dan ervaar je ook niet de fijne pasvorm van New Balance.