Nijdam

Vanaf de eerste dag dat het Nederlandse merk Nijdam is opgericht in 1896, houdt het zich bezig met het maken van de snelste schaatsen! Eerst zijn dit natuurlijk de bekende Friese doorlopers, maar sinds 1964 produceert Nijdam ook noren. Inmiddels richt Nijdam zich allang niet meer alleen op schaatsen, maar kun je ook skates, rolschaatsen, en zelfs beschermsets en helmen terugvinden in hun assortiment!

Nijdam skates, skateboards en steps

De skatecultuur is een gemeenschap met eigen gewoontes, normen en waarden, Nijdam is trots dat zij deel uit mogen maken van deze mooie cultuur! Het is dan ook logisch dat Nijdam zich door alle skaters laat inspireren om steeds de beste producten af te leveren en daarmee dus de leukste skate-ervaringen te faciliteren! En of je nu gaat skateboarden, skaten of steppen, bij Nijdam ben je aan het juiste adres!

Avonturen beleven met Nijdam

Buiten zijn is avonturen beleven! En wat is er nu leuker dan samen met je vrienden, vriendinnen of familie lekker sportief bezig te zijn buiten? Nijdam moedigt jou aan om steeds opnieuw je grenzen te verleggen en nieuwe plekken te ontdekken! Stap eens uit je comfortzone, wees niet bang en ga nieuwe avonturen aan! Ben jij al klaar om nieuwe herinneringen te maken?

Nijdam beschermsets en helmen

Skaten is natuurlijk niet geheel zonder gevaar en daarom heeft Nijdam veiligheid hoog in het vaandel staan! In hun collectie vind je alleen kniebeschermers, polsbeschermers, elleboogbeschermers en helmen die gemaakt zijn van de beste materialen, waardoor jij onbezorgd op je skates, skateboard of step kunt stappen. Maar de beschermingsmiddelen van Nijdam zorgen er niet alleen voor dat je goed beschermd bent, ze zitten ook nog eens heel comfortabel!

Verstelbare rolschaatsen, skates en schaatsen

Het is natuurlijk mooi meegenomen dat je tijdens het skaten lekker in beweging bent, maar uiteindelijk is plezier het allerbelangrijkst! Wist je trouwens dat Nijdam veel verstelbare skates, rolschaatsen en schaatsen in hun assortiment heeft? Je kunt dus járen plezier hebben van hun producten! Enjoy the ride!