Powerslide

Powerslide is één van de grootste skatemerken ter wereld! Het merk is opgericht in 1994 en sindsdien alleen maar groter geworden. Het assortiment van Powerslide bestaat onder andere uit inline skates, skeelers en rolschaatsen, maar ook beschermsets en helmen vind je terug in de collectie van Powerslide! Wist je trouwens dat Powerslide het eerste skatemerk was dat wielen van 110mm en 125mm op de markt bracht? Powerslide is namelijk constant bezig met innoveren! Kies je voor Powerslide, dan kies je voor kwaliteit!

Powerslide Swell

Het bekendste model uit het assortiment van Powerslide is toch wel de Powerslide Swell. Deze skates hebben een semi-softboot die met glasvezel versterkt is, waardoor de skates heel comfortabel zitten en toch voldoende steun aan de enkels en voeten bieden. De Powerslide Swell skates kenmerken zich door hun strakke vormgeving en goede kwaliteit. Door de grote wielen kun je heel eenvoudig snelheid maken en rol je soepel over het asfalt heen! De Powerslide Swell skates zijn verkrijgbaar in verschillende soorten: de Powerslide Swell City skates zijn door hun korte frame bijvoorbeeld heel wendbaar en daardoor zeer geschikt om mee door de stad te skaten, terwijl de Powerslide Swell Road skates een langer frame hebben en daardoor meer geschikt zijn voor het skaten op lange, rechte stukken.

Powerslide Phuzion

De Powerslide Phuzion skates zijn comfortabele inline skates, die niet alleen een mooi, maar ook heel functioneel zijn! De skates zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, die ieder hun eigen kenmerken hebben. Daarnaast zijn de skates ook nog eens in veel verschillende maten verkrijgbaar, en zijn er zelfs verstelbare Powerslide Phuzion skates! Wat alle verschillende soorten Powerslide Phuzion skates wel gemeen hebben, is dat ze een fijne en zachte schoen hebben, die je eenvoudig precies op maat kunt maken door de hoge snelsluiting en de wreefband van klittenband of eveneens een snelsluiting.

De meest sportieve variant van de Powerslide Phuzion is de Powerslide Phuzion Argon, deze kenmerkt zich door zijn extra snelsluiting op de wreef, waardoor je extra stevig in de skate staat en je iedere afzet net even iets krachtiger in kunt zetten.

De Powerslide Phuzion Krypton skates zijn een mix van urban style en ongekend comfort! Deze Phuzion Krypton skates zijn speciaal ontworpen voor skaters die op zoek zijn naar de perfecte combinatie tussen stijl en prestaties, je kunt dus wel stellen dat deze skates echte allrounders zijn!

Natuurlijk mogen ook de Powerslide Phuzion Radon skates niet ontbreken in dit rijtje! Over het algemeen kun je stellen dat de Phuzion Radon skates kleinere wielen hebben dan de Phuzion Krypton en de Phuzion Argon skates. Door de kleinere wielen zijn de Powerslide Phuzion Radon skates heel geschikt voor de beginnende fitness-skaters!

Powerslide R2 en R4

Powerslide is constant bezig met het verbeteren van hun producten en de Powerslide R2 skeelers en de Powerslide R4 skeelers zijn hier een mooi voorbeeld van! Deze skeelers worden ook wel speed skates genoemd en dat verklaart natuurlijk gelijk waarvoor ze gemaakt zijn: het bereiken van hoge snelheden en het afleggen van grote afstanden! De Powerslide R4 skeelers kenmerken zich door hun hogere schacht, waardoor je wel de voordelen hebt van een skeeler, maar ook op extra ondersteuning rondom de enkels kunt rekenen. Heb je juist sterke enkels? Of rijd je alleen maar op de skeelerbaan en niet op de openbare weg? Dan zijn de Powerslide R2 skeelers misschien wel wat voor jou, deze skates bieden namelijk net iets meer bewegingsvrijheid! De schoenen van beide skeelers zijn gemaakt van synthetisch leer en zijn voorzien van twee (R2) of drie (R4) straps om de skeelers helemaal passend te maken!

Powerslide loves to skate!