Regatta

Regatta Great Outdoors is een van Europa's grootste merken in outdoorkleding, schoenen en rugtassen voor het hele gezin. Voor een heerlijke wandeling, tijdens de vakantie of in de vrije tijd, de producten van Regatta Great Outdoors komen altijd goed van pas.
De roots van Regatta liggen in Engeland waar het in 1981 allemaal begon. Ook In Nederland is Regatta al bijna 20 jaar een begrip op het gebied van family outdoor.

Regatta heeft een hele brede collectie, met een ruime keuze aan bijvoorbeeld regenkleding, fleece, softshells, broeken, zwemkleding, schoenen en sandalen en verschillende typen rugzakken.

Sinds een paar jaar is de collectie uitgebreid met camping artikelen zoals tenten, slaapzakken, slaapmatjes, stoelen, tafels en accessoires.

De collectie laat zich het best samenvatten als toegankelijk, functioneel, betrouwbaar en voordelig geprijsd.

Waterproof kleding

Het is heerlijk om buiten te zijn, weer of geen weer. Als je maar de juiste kleding aantrekt. De Regatta regenjassen beschermen je optimaal tegen de elementen. Of het nu waait of regent, de wind- en waterdichte jassen van Regatta voelen altijd comfortabel. En de jassen zijn zo mooi dat de zon altijd een beetje schijnt, waar je ook gaat.

Rugtassen

Regatta Blackfell II, de complete dagrugzak voor hikers en bikers.

De nieuwe Blackfell II van Regatta is een sportieve daypack met veel plussen. Zo zorgt het StreamAir systeem ervoor dat je rug wordt geventileerd tijdens intensievere tochten. De verstelbare borst- en heupgordel, lendekussentjes en gepolsterde schouderbanden laten de rugzak perfect aansluiten op je lichaam. De Blackfell II is geprepareerd voor een tweeliter waterreservoir met drinkslang om onderweg je vochthuishouding op peil te houden.

Technologieën

Regatta heeft een eigen waterdicht en ademend systeem, Isotex, in meerdere kwaliteiten: Isotex 5000, 10000, 15000. Ook zijn er stretch varianten, behalve wind- waterdicht en ademend ook nog rekbaar voor een groter draagcomfort en bewegingvrijheid. In het herenjack Oklahoma II is dit waterdichte stretch systeem, Isotex 15000 stretch gebruikt.

Behalve Isotex heeft Regatta ook Isolite, dit wind- en waterdichte en ademende systeem wordt gebruikt in regenkleding.

Naast Isolite heeft Regatta voor de regenkleding ook het Hydrafort systeem, heel degelijk wind- en waterdicht, maar niet ademend. Voor kinderen is er het Disguize jack, dat effen lijkt maar als het regent verschijnt er een patroontje op de buitenstof.