Enkelbrace

Vooral bij contactsporten is de kans groot dat je een enkelblessure oploopt, maar ook bij individuele sporten komt het wel eens voor dat je verkeerd terechtkomt en daarbij je enkel verzwikt. Vaak kan de enkel een misstapje nog wel opvangen, maar soms is de klap simpelweg te groot voor de enkel en loop je een enkelblessure op. Een enkelbrace kan het herstel van de blessure bevorderen en ook na de genezing van de enkel kan het fijn zijn om tijdens het sporten een enkelbrace te dragen. Lees meer...

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Enkelbrace

De ene blessure is de ander niet. Enkelbraces zijn er daarom ook in verschillende beschermingsniveaus:

Niveau 1: Deze enkelbraces bieden comfort en steun bij lichte enkelblessures. Braces uit deze categorie zijn geschikt te dragen als de enkel gezwollen is en om stijfheid na een eerdere blessure te voorkomen.

Niveau 2: Deze enkelbraces zijn geschikt te dragen tijdens de herstelperiode. Kies een brace uit deze categorie als je last hebt van matige tot middelzware instabiliteitsklachten, stijfheid van de enkel en overbelasting.

Niveau 3: Deze enkelbraces bieden maximale ondersteuning. De braces uit deze categorie zijn te dragen ter vervanging van tape bij het sporten. Na zware enkelverstuikingen, enkelbreuk of operatie raden wij je aan een brace uit deze categorie te dragen.