Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedrukking  Bedrukkingsservice Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Kniebrace

21 Artikel(en)

21 Artikel(en)

Kniebrace

De knie is het meest complexe gewricht van allemaal. Tijdens het lopen, rennen, stoppen met rennen, springen en draaien krijgt dit gewricht veel te verduren en dat kan nog wel eens voor vervelende blessures zorgen. Een kniebrace kan dan uitkomst bieden. Kniebraces zijn verdeeld op basis van het beschermingsniveau.

Niveau 1: De kniebraces in deze categorie bieden warmte en lichte druk, waardoor deze geschikt zijn bij reuma, spataderen en zwelling. De patellabraces in deze categorie bieden ondersteuning als je last hebt van een Runners- of Jumpers Knee.

Niveau 2: Kniebraces met beschermingsniveau 2 zijn geschikt voor matige tot middelzware klachten als: overbelasting, matige instabiliteit, kneuzing en slijmbeursontsteking.

Niveau 3: Bij zware klachten als zware artrose, zware instabiliteit, problemen met de kruisbanden, meniscus of het kraakbeen, hypermobiliteit of overstrekking heb je optimale ondersteuning nodig.