Zwembroeken

Als je op vakantie gaat, mag een zwembroek natuurlijk niet ontbreken! De belangrijkste eigenschap van een zwembroek is natuurlijk dat ‘ie goed blijft zitten, maar het is misschien minstens zo belangrijk dat de zwembroek er leuk uit ziet! Je wilt natuurlijk wel een beetje kunnen shinen bij het zwembad of op het strand. Wil jij er echt fashionable uitzien? Kies dan voor een korte zwembroek! Ga jij liever voor de surflook? Kies dan een langere zwembroek!

Producten 1-24 van 364

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 364

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Welke zwembroek trek ik aan?

Tijdens het inpakken voor vakantie stop je bijna altijd zwemkleding in je koffer. Let wel goed op de regels, want veel campings in Frankrijk en Italië accepteren bijvoorbeeld alleen strakke zwembroeken. Zwemshorts zijn daar verboden, want in zo'n lange zwembroek draag je - aangezien-ie losvallend om je benen zit - vaak ongezien zand en ander vuil mee. Als je niet naar deze landen afreist of gewoon een zwembroek nodig hebt om lekker baantjes mee te trekken, kun je echter gewoon kiezen wat jij fijn vindt.

De beste zwemshorts voor jou!

In onze webshop vind je een grote collectie aan zwemshorts voor heren en kinderen. Soms kun je zelfs dezelfde zwembroek aanschaffen. Be like daddy, hoe grappig is dat? Zwemshorts zijn bij ons in allerlei kleuren en prints verkrijgbaar. Van Tommy Hilfiger en Calvin Klein zwembroeken tot Björn Borg zwembroeken, en van O’Neill zwembroeken tot Shiwi zwembroeken. Deze populaire merken hebben zwemshorts in allerlei verschillende lengtes.

Hoe was ik een zwemshort?

Om jouw zwemshort schoon te houden, raden wij aan om deze altijd even kort in water uit te spoelen. Douchen na het zwemmen is bijvoorbeeld al genoeg. Op deze manier gaan de chloorresten sneller uit je zwembroek en blijft deze langer mooi. Check daarnaast goed het waslabel; hoogstwaarschijnlijk moet je de wasmachine op een kort programma met een lage temperatuur instellen, of juist een handwas uitvoeren. Om de kleur te behouden, is het verstandig om altijd binnenstebuiten te wassen. Gooi je zwemshort nooit in de droger en wring ‘ m niet uit. Aan de (buiten)lucht laten drogen is meer dan voldoende.