Schoudertassen

Lifestyle schoudertassen zijn er in veel verschillende soorten, maten, kleuren en materialen. De schoudertassen kunnen voor diverse doeleinden gebruikt worden. We geven je graag informatie over de soorten schoudertassen.

Lees meer...

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Soorten schoudertassen

Bepaal voor jezelf waar je de schoudertas voor wilt gebruiken. Daarna kun je bepalen welk formaat jij nodig hebt. De inhoud van een schoudertas wordt in liters uitgedrukt. Hoe hoger het aantal liters, hoe groter de tas en hoe meer je er dus in kunt doen.

Maak voor jezelf uit wat je belangrijk vindt met betrekking tot opbergvakken. Neem je bijvoorbeeld een laptop mee, dan is het handig als de schoudertas daar een speciaal vak voor heeft. Er zijn ook schoudertassen die aan je fiets te bevestigen zijn door middel van twee wegdraaibare haken. Doordat de haken weggedraaid kunnen worden lijken deze tassen in de winkel een normale schoudertas, maar heb je wel het voordeel dat deze gemakkelijk mee te nemen is op de fiets.

Dan zijn er ook nog strandtassen. Hier stop je makkelijk al je spullen in die je meeneemt naar het strand of naar het zwembad. Deze tassen hebben vaak weinig specifieke opbergvakken, maar zijn wel relatief groot zodat je veel mee kunt nemen. Verder zijn er speciale sporttassen. Sommige sporttassen bevatten een apart vak waar de sportschoenen in opgeborgen kunnen worden.

Tip

Iedere schoudertas op onze website heeft een uitgebreide productomschrijving.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice!