Zeilbroeken

Als je een dagje het water op gaat, is het verstandig om je te kleden naar het weer dat voorspeld is! Bij warm en droog weer kun je bijvoorbeeld een korte broek aantrekken, maar koud en nat weer vraagt om een andere outfit. Tijdens de koudere dagen is het verstandig om een zeilbroek te dragen!

Lees meer...
Toon meer
Sorteer op sort-descending
Helly-Hansen-Pier-3-0-Bib-Zeilbroek-Heren
194,95 -11% 219,95 Adviesprijs
Helly-Hansen-Pier-3-0-Bib-Zeilbroek-Dames
194,95 -11% 219,95 Adviesprijs
Sorteer op sort-descending

Waterdichte zeilbroek

Een zeilbroek is gemaakt om het lichaam te beschermen, het is dan ook niet gek dat een zeilbroek winddicht én waterdicht is! Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk dat de zeilbroek ademend is, hierdoor voorkom je dat het lichaam nat blijft van bijvoorbeeld transpiratievocht. Veel zeilbroeken zijn voorzien als bretels, qua model lijkt het dus eigenlijk meer op een tuinbroek dan op een normale broek. Doordat de broek zo hoog zit, blijft ook het bovenlichaam warm en droog!

Koudere dagen

Afhankelijk van de temperatuur kun je ervoor kiezen om onder de zeilbroek nog een gewone broek te dragen. Deze extra laag biedt natuurlijk extra warmte! Als de temperatuur weer iets comfortabeler wordt, is deze extra laag de eerste laag die je achterwege laat. De zeilbroek is dan voldoende om je te beschermen tegen de invloeden van buitenaf.

Tip

Laat de zeilbroek na gebruik op kamertemperatuur drogen en was de zeilbroek niet te vaak, op deze manier kun je het langst plezier hebben van deze functionele broek!