Header USP's
Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Retourneren  Gratis retourneren Bedrukkingsservice  Bedrukkingsservice Eerlijk & duurzaam  Eerlijk & duurzaam Tips&Trends  Tips&Trends

Watersport

Watersport In de zomer is er niets lekkerder dan verkoeling zoeken op het water tijdens een mooie zeiltocht in de avond, snorkelen in de zee of op een band achter de speedboot. Een goede uitrusting en de juiste accessoires zorgen voor comfort en nog meer plezier in, op en rond het water! Lees meer...

1-24 van 315

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-24 van 315

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Watersport artikelen

Waterschoenen

Als je met een boot het water op gaat of je gaat een dagje naar het strand of een meertje dan kun je speciale waterschoenen dragen. Waterschoenen beschermen je voeten tegen scherpe stenen, schelpen en andere objecten in en rond het water waardoor je zonder na te denken het water in kunt lopen of springen. Daarnaast zorgen de waterschoenen er ook voor dat je je voeten niet verbrandt aan het warme zand!

Watersportkleding

Wat je aantrekt tijdens watersporten is afhankelijk van de weersomstandigheden en van wat je gaat doen. Tijdens een boottochtje is het fijn om een ademende polo te dragen met daaronder een short. Deze shorts kunnen zowel als zwemshort en als casual kledingstuk gedragen worden. Ga je het water in, kies dan voor een UV-shirt. Deze UV-shirts beschermen tegen de zon en drogen snel weer op. Deze UV-shirts zijn ook zeer geschikt om aan te trekken bij kinderen, zodat zij beschermd zijn tegen de zon. In het assortiment vind je ook zeiljassen. Deze zeiljassen beschermen je tijdens een vaartocht tegen de regen en/of wind. Om beveiligd het water op te gaan raden wij je aan om een reddingsvest te dragen.

Ga je surfen, waterskiën, of op een koudere dag het water in, draag dan een wetsuit. Deze beschermt het lichaam tegen het koude water en houdt de lichaamstemperatuur op peil. Wetsuits zijn er met zowel kort- als lange mouwen en pijpen. Er zijn ook wetsuits geschikt zijn voor extremere kou. Lees de uitgebreide productomschrijvingen om te zien voor welke temperaturen het desbetreffende pak geschikt is.

Op het water

Verschillende soorten boards zorgen dat je blijft drijven als je, zonder boot, het water op gaat. Speciale supboards zijn geschikt voor Stand Up Paddling. Hier kun je op staan en jezelf door middel van een peddel voortbewegen. Het bodyboard is fijn als drijfmiddel als je gaat zwemmen. Voor de snelheidsduivels vind je hier ook funtubes die speciaal zijn gemaakt om achter een boot te hangen. Met een opblaasbare kajak of boot kun je zelf een tochtje maken.

Tip

Bij iedere categorie geven we je informatie en tips. Kijk rustig rond. Toch nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.

Veel plezier in, op en rond het water!