Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedrukking  Bedrukkingsservice Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Watersport

Watersport In de zomer is er niets lekkerder dan verkoeling zoeken op het water tijdens een mooie zeiltocht in de avond, snorkelen in de zee of op een band achter de speedboot. Een goede uitrusting en de juiste accessoires zorgen voor comfort en nog meer plezier in, op en rond het water! Lees meer...

1-24 van 218

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-24 van 218

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Schoenen

Als je met een boot het water op gaat kun je speciale bootschoenen dragen. Deze schoenen zijn goed bestand tegen water en bieden goede grip zodat je niet uitglijdt en in het water terecht komt. Daarnaast vind je hier ook waterschoenen. Deze schoenen zijn juist geschikt om te dragen in het water. Deze schoenen beschermen de voeten tegen scherpe schelpen of stenen waardoor je zonder na te denken het water in kunt lopen of springen.

Kleding

Wat je aantrekt tijdens watersporten is afhankelijk van de weersomstandigheden en van wat je gaat doen. Tijdens een boottochtje is het fijn om een ademende polo te dragen met daaronder een watershort. Deze shorts kunnen zowel als zwemshort en als casual kledingstuk gedragen worden. Ga je het water in, kies dan voor een surf shirt. Deze shirts beschermen tegen de zon en drogen snel weer op. Deze shirts zijn ook zeer geschikt om aan te trekken bij kinderen, zodat zij beschermd zijn tegen de zon. In het assortiment vind je ook jassen. Deze jassen beschermen je tijdens een vaartocht tegen de regen en/of wind. Om beveiligd het water op te gaan raden wij je aan om een reddingsvest te dragen.

Ga je surfen, waterskiën, of op een koudere dag het water in, draag dan een wetsuit. Deze beschermt het lichaam tegen het koude water en houdt de lichaamstemperatuur op peil. Wetsuits zijn er met zowel kort- als lange mouwen en pijpen. Er zijn ook wetsuits geschikt zijn voor extremere kou. Lees de uitgebreide productomschrijvingen om te zien voor welke temperaturen het desbetreffende pak geschikt is.

Op het water

Verschillende soorten boards zorgen dat je blijft drijven als je, zonder boot, het water op gaat. Speciale SUP-boards zijn geschikt voor Stand Up Paddling. Hier kun je op staan en jezelf door middel van een peddel voortbewegen. Het bodyboard is fijn als drijfmiddel als je gaat zwemmen. Voor de snelheidsduivels vind je hier ook vele opblaasbare artikelen die speciaal zijn gemaakt om achter een boot te hangen. Met een opblaasbare kajak of boot kun je zelf een tochtje maken.

Onder water

Het is bijna niet te beseffen, maar onder water is er nog een hele andere wereld. Met een snorkel en een paar flippers kun je zien wat er allemaal onder water te vinden is. Zeker in het buitenland, waar het water over het algemeen helderder is dan in Nederland, is het echt een aanrader eens een kijkje in de onderwaterwereld te nemen!

Tip

Bij iedere categorie geven we je informatie en tips. Kijk rustig rond. Toch nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.

Veel plezier in, op en rond het water!