Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedrukking  Bedrukkingsservice Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Watersportkleding

Wat trek je aan als je gaat watersporten? Dit is afhankelijk van wat je gaat doen en wat de weersomstandigheden zijn. Met de juiste outfit aan heb je nog meer plezier op het water! Lees meer...

1-24 van 67

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-24 van 67

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Welke kleding heb ik nodig?

Als je gaat watersporten is het belangrijk functionele kleding te dragen. Functionele kleding is gemaakt van materiaal dat de lichaamstemperatuur reguleert, transpiratievocht snel afvoert en beschermt tegen regen en wind. Tegenwoordig hoef je je niet meer te schamen in je watersportkleding. Deze kleding gaat met de mode mee en je kunt er dus tegelijkertijd goed uitzien, terwijl je kleding draagt die je lichaam goed beschermt.

Bovenkleding

Voor de bovenkant van je lichaam zijn er de surf shirts, polo’s en jassen. De belangrijkste eigenschap van een surf shirt is dat deze je beschermt tegen UV-straling. Een polo is comfortabel om te dragen, wat fijn is als je op de boot geniet van het mooie weer. Een jas beschermt je tegen kou, regen en wind, als het weer ineens om slaat.

Onderkleding

Shorts kunnen goed gedragen worden als onderkleding. Shorts zijn licht van gewicht en gemaakt van materiaal dat transpiratievocht snel afvoert en sneldrogend is.

Tip

Kijk naar de teksten onder de producten voor een uitgebreide productomschrijving.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.