Yoga leggings

Een yoga legging is gemaakt van elastische stof, waardoor deze strak om je benen heen zit. Yoga leggings zijn zo ontworpen dat deze jou alle bewegingsvrijheid en draagcomfort bieden, zodat je alle asana’s uit kan voeren zonder beperkingen. Lees meer...

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ontspanning en concentratie

Yoga kleding heeft een hoog draagcomfort, waardoor je je helemaal kunt concentreren op je ademhaling en de asana’s. In yoga leggings zitten geen onnodige naden, knoopjes en ritsjes. Alle onderdelen die ook maar enige irritaties kunnen veroorzaken zijn weggelaten.

Eigenschappen

Yoga leggings zijn vaak een hip onderdeel van jouw yoga outfit, ze zijn namelijk verkrijgbaar in de leukste kleuren en de hipste designs!

De leggings zijn verkrijgbaar in verschillende lengtematen, variërend van driekwart tot de volledige lengte. Let op wel op dat de legging niet te lang is. Als deze onder je voeten terecht komt kun je je grip verliezen en uitglijden.

Er bestaan yoga leggings met een brede omslagband, deze kun je om je buik heen doen voor extra ondersteuning. De yoga leggings met omslagband zijn ook erg geliefd bij zwangere yogi’s!

Tip

Minimaliseer je outfit om optimaal te kunnen ontspannen zonder afleiding. Doe bijvoorbeeld al je sieraden af en doe je haar in een staart of knot.