Bedrukkingsservice

Het bedrukken van artikelen doen we graag voor je! Bijvoorbeeld een logo op de borst, een nummer op je short of een naam op de rug van je trainingsjack. Ook sporttassen zijn prima te bedrukken. Om zeker te weten of een bepaald artikel bedrukt kan worden, kun je contact opnemen met [email protected].

De voordelen van Plutosport transfers

De bedrukking van je artikelen gebeurt met transfers aangebracht met Plutosport drukmachines . De juiste temperatuur en druk zijn bepalend voor een goede hechting van je transfer. Afhankelijk van de ondergrond en de opdruk kiezen we de geschikte transfer. Onze voorkeur gaat uit naar milieuvriendelijke Eco-Sport transfers. De grondstoffen bevatten namelijk geen oplosmiddelen, zware metalen of PVC.

De transfers zijn speciaal ontwikkeld voor sportoutfits. Het voordeel hiervan is dat de transfers dun en flexibel zijn. Je voelt ze niet omdat de transfer na het transfereren een eenheid vormt met het materiaal en zelfs ademend is.

Was instructies

Bedrukte kleding is intensief wasbaar, natuurlijk wel binnenstebuiten in de wasmachine en nooit warmer dan op het artikel is aangegeven. Ook na héél veel wasbeurten is je transfer zo nog in goede conditie en behoudt z’n kleur. Gebruik geen wasdroger voor je sportkleding, daar houden de transfers niet van!

Stappenplan: hoe werkt het?

  • Kies je teamkleding in de teamwear shop.
  • Download dit formulier en vul alle gegevens van jouw bedrukking in. Stuur dit formulier inclusief de bijbehorende logo's en je orderbevestiging van je artikelen naar [email protected].
    Om een offerte uit te kunnen werken is een PDF en EPS Vector bestand* noodzakelijk.
  • Je offerte ontvang je binnen één werkdag. Als je de correcte bestanden aanlevert ontvang je direct een digitaal voorbeeld.
  • De artikelen bestel je zelf in de teamwear shop en met het vinkje (zie onderstaand voorbeeld) gaan de artikelen naar de bedrukkingservice.

Bedrukkingsoptie tijdens het bestellen

  • Na goedkeuring van de digitale proef en ontvangst van je betaling via een betaal-link met factuur in je mail start de opdracht. De levertijd is maximaal 12 werkdagen. Heb je een spoedopdracht? In overleg kunnen we kijken of we je kunnen helpen.

* Een EPS Vector bestand is nodig om digitale voorbeelden van je bedrukking en digitale proeven als voorbereiding op de definitieve bedrukking uit te werken. Heb je geen EPS Vector bestand? Wij helpen je graag met de realisatie voor €12,50,- per logo ex btw.

Veelgestelde vragen


Bestel eenvoudig en snel je pasmaten op Plutosport.nl! Na het passen kun je alle producten weer retourneren en wordt het volledige aankoopbedrag (incl. de verzendkosten) weer teruggestort op je rekening.

De levertijd van bestellingen incl. bedrukking is maximaal 12 werkdagen na goedkeuring digitale proef en ontvangst betaling.

Nee, dit is niet mogelijk. De bestelde producten moeten direct worden afgerekend in de webshop. Direct na het afronden van de order ontvang je een factuur in je mailbox. De bedrukkingskosten betaal je separaat met een betaal-link en factuur in je mail.