Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedrukking  Bedrukkingsservice Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Bedrukken


Het bedrukken van artikelen doen we graag voor je bij Plutosport.nl! In de webshop vind je veel verschillende artikelen waar je in kunt sporten. Heb je iets te vieren? Of wil je als (bedrijfs)team herkenbaar zijn? Veel van onze artikelen zijn geschikt om te dragen als teamkleding, zodat jullie een duidelijke eenheid vormen. En mist nou nét dat ene plaatje, logo of nummer op een artikel? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Voor een groot gedeelte van de artikelen die te vinden zijn binnen het grote aanbod, is het mogelijk deze te laten bedrukken. Afhankelijk van het artikel en materiaal wordt de meest geschikte (milieuvriendelijke) druktechniek gekozen. De bedrukte kleding is intensief wasbaar, natuurlijk wel binnenstebuiten in de wasmachine en nooit warmer dan op het artikel is aangegeven.


Mogelijkheden en inspiratie

Een logo op de borst, een nummer op je shorts of een naam op de rug van je trainingsjack. Zeker als het om textiel gaat is er heel veel mogelijk. Daarnaast kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om sporttassen te laten bedrukken. Om zeker te weten of een bepaald artikel bedrukt kan worden, kun je contact opnemen met: bedrukken@plutosport.com.


Garantie voor beschikbaarheid artikelen

Wil je er zeker van zijn dat jouw artikelen klaar staan om bedrukt te worden, plaats dan eerst je bestelling en reken deze af. Kies voor de verzendoptie "Bedrukkingsservice", dan gaan je artikelen naar de bedrukkingservice en loop je niet de kans dat een artikel (tijdelijk) niet op voorraad is. De bedrukking (offerte, digitale voorbeelden, digitale proef en betaling) werken we daarna uit, maar je artikelen zijn in ieder geval gereserveerd.Stappenplan: hoe werkt het?

  • Kies je teamkleding in de shop en reken je bestelling af met de verzendmethode "Bedrukkingsservice".

  • Download dit formulier en vul alle gegevens van jouw bedrukking in. Stuur dit formulier inclusief de bijbehorende logo's en je orderbevestiging van je artikelen naar bedrukken@plutosport.com.
    Om een offerte uit te kunnen werken is een PDF en EPS Vector bestand* noodzakelijk.

  • Je offerte ontvang je binnen één werkdag.

  • Na je goedkeuring van de offerte start de uitwerking van de digitale proef.

  • Na goedkeuring van de digitale proef en ontvangst van je betaling start de opdracht en leveren we na maximaal 12 werkdagen. Heb je een spoedopdracht? In overleg kunnen we kijken of we je kunnen helpen.
* Een EPS Vector bestand is nodig om digitale voorbeelden van je bedrukking en digitale proeven als voorbereiding op de definitieve bedrukking uit te werken. Heb je geen EPS Vector bestand? Wij helpen je graag met de realisatie voor €12,50,- per logo ex btw.


Goed om te weten!

  • De communicatie over bedrukking gaat uitsluitend per mail via bedrukken@plutosport.com, dus niet via de Plutosport Klantenservice.
  • Gebruik het formulier om je bedrukkingswensen, gewenste levertijd, etc. te omschrijven.
  • De productie start na betaling van de bedrukkingsfactuur.
Heb je nog vragen? Stel ze gerust via bedrukken@plutosport.com.