Back-to-school met Puma!

Voordat je het weet zit de zomervakantie er alweer op en is het de hoogste tijd om de kledingkast van jouw kind(eren) klaar te maken voor het nieuwe schooljaar. En daar horen natuurlijk een paar nieuwe sneakers, rugtas en outfit van Puma bij!

Casual en sportief in één

Een mix van casual en sportief, dat is een trainingspak! Het voordeel van het dragen van een Puma trainingspak is dat je in één keer klaar bent, je kind kan het pak namelijk ook naar de sporttraining dragen. Multi-inzetbaar dus! De trainingspakken van Puma zitten heerlijk, iets wat natuurlijk niet geheel onbelangrijk is. Zowel voor jongens als meisjes heeft Puma veel trainingspakken in de collectie, van opvallende tot subtiele kleuren. Maar ook heb je de keuze uit een trainingsvest of sweater, maar net waar jouw kind van houdt.

Geen fan van trainingspakken? Daar hebben we een oplossing voor!

Natuurlijk heeft Puma naast trainingspakken nog veel meer leuke kleding in de collectie, die goed te combineren is met een jeans bijvoorbeeld. Nu de nazomer begonnen is, kan het soms een struggle zijn welke kleding je aantrekt. Gelukkig is de collectie van Puma zo breed dat je voor de zonnige dagen de keuze hebt uit veel T-shirts en bij regenachtige dagen schakel je gemakkelijk over op een sweater, hoodie of vest van Puma.

Begin het nieuwe schooljaar goed op nieuwe sneakers

Een nieuw schooljaar betekent ook een nieuw paar sneakers, zodat jouw kind de show steelt op het schoolplein! Uiteraard heeft Puma ook dit seizoen weer toffe sneakers in de collectie zitten sneakers die perfect te combineren zijn met de rest van de kledingcollectie. De Carina sneakers van Puma zijn de bekende witte sneakers, die eigenlijk het hele jaar door kunnen dragen. Het X-Ray model is een sportieve sneaker die in veel verschillende kleuren verkrijgbaar is.

Wist je dat Puma al sneakers heeft vanaf maat 19? Mocht jouw kind nog niet naar school gaan, kan je wel een mooi paar sneakers scoren!

Maak je look compleet met de Puma rugzakken!

Een rugtas voor de gymles of een rugtas waar ook zware boeken in passen, bij Puma is de keuze reuze! De rugtassen van Puma hebben een sportief uiterlijk en zijn verkrijgbaar in verschillende groottes (uitgedrukt in liters). De rugtassen hebben handige opbergvakken zodat al jouw schoolbenodigdheden zoals een laptop, je broodtrommel en boeken op een veilige plek zitten. En niet geheel onbelangrijk: ze zijn niet duur!