Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedrukking  Bedrukkingsservice Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Singles Day

Deze dag is jóuw dag, speciaal voor jou! Nee, ik heb het niet over je verjaardag… Ik heb het natuurlijk over Singles Day! Op 11 november is het weer zo ver, de dag dat jij jezelf zonder schuldgevoel mag trakteren!


Hoe het begon...

In 1993 heeft een aantal Chinese jongeren Singles Day in het leven geroepen als een ludieke tegenhanger van Valentijnsdag. Het moest een dag worden waarop je als vrijgezel extra trots op jezelf mag zijn en jezelf eens flink mag verwennen met leuke cadeaus! De datum, 11-11, is natuurlijk niet zomaar gekozen. De vier enen staan symbool voor alle happy singles!

Kortingsfestival

In China is Singles Day één van de beste dagen om te gaan shoppen, die dag profiteer je namelijk van hoge kortingen en veel speciale aanbiedingen! Langzaam komt Singles Day ook naar Europa en zo wordt deze feestdag ook steeds populairder in Nederland. Hoewel Singles Day oorspronkelijk alleen op alle bachelors en bachelorettes gericht is, is het bij Plutosprot vooral een feestdag voor jezelf! Dus trakteer jezelf deze dag op een mooi trainingspak, een paar hippe sneakers of een leuke tas, vandaag mag het!