ALLE VOORDELEN VOOR CLUBS OP EEN RIJ!

Op zoek naar kleding voor een team of clubkleding om de hele vereniging aan te kleden? Zoek niet verder! Met ons brede assortiment, grote voorraden en in house bedrukkingsservice hebben wij alles in huis om hier samen met jou de perfecte invulling aan te geven.

Verdiensten voor de club

Totale ontzorging

Alle sporten

Altijd voorraad

Direct contact:

   

WEDSTRIJD
SHIRTS

Het DNA van een club is misschien wel het meest zichtbaar in het tenue. Vind je in ons ruime aanbod geen geschikte optie, geen probleem. Door middel van sublimatie kunnen we elk gewenst shirt voorzien van jullie unieke design. Logo's en sponsoring worden gewoon in het shirt mee geprint en zullen dus niet na verloop van tijd losraken. Uiteraard kunnen wij ondersteunen bij het maken van jullie ultieme design!

*Een uniek design doormiddel van sublimatie is al mogelijk vanaf 20 stuks.

TRAININGS
KLEDING

De wedstrijdlijn ondersteunen met een mooie trainingslijn of enkel een trainingslijn aanbieden voor alle leden? Geen probleem! Binnen ons ruime aanbod is met gemak een uitgebreide collectie trainingskleding samen te stellen. Voor jong en oud en alle weertypes. De kleding is uiteraard voorzien van het clublogo en eventuele sponsoring. Via een optionele clubshop binnen Plutosport kunnen leden dit zelf bestellen.

SPORT
ACCESSOIRES

Het hele plaatje compleet maken? Let's go! Met een aanvoerder zonder aanvoerdersband ga je de strijd niet winnen en een team gaat niet op pad zonder ballen en bidons (en zonder een bidonrek en ballenzak om deze in mee te nemen). Daarnaast kan elk lid zijn eigen sporttas makkelijk online bestellen via de clubshop, uiteraard voorzien van het clublogo. 

Onze merken

EIGEN
CLUBPAGINA

Zodra de complete clubcollectie is samengesteld kunnen we binnen Plutosport een gepersonaliseerde clubwebshop inrichten. Zo kunnen leden zelf een bestellingen plaatsen, hebben ze het snel in huis en heeft de club er geen omkijken naar. Daarnaast kunnen we een interessant verdienmodel voor de club bieden, waarbij van elke aankoop een deel van het bedrag bij de club terechtkomt.

Interessant verdienmodel
Altijd voorraad
Vast contactpersoon

INHOUSE
BEDRUKKING

Onze enorme voorraden zorgen ervoor dat we snel kunnen schakelen maar dat is niet de enige reden. De artikelen die we direct uit onze voorraad kunnen pakken, kunnen ook nog eens intern worden bedrukt! De lijntjes zijn kort en zeker als de gewenste bedrukking bij ons bekend en in huis is, kan het artikel al binnen een paar dagen worden geleverd, bedrukt en wel!

Snelle levering
Kwalitatieve bedrukking

Deze clubs gingen je voor

Joey Grandiek - Voetbalteam Vios

"Bij Plutosport ben je aan het juiste adres voor kwalitatief goede producten, een vast aanspreekpunt als het gaat om bedrukking en daarnaast denken zij mee over ontwerp en plaatsing van logo’s’’. Sinds dat we in 2020 voetbalteam Vios 14 hebben opgericht, is de samenwerking super en zijn de vele sponsoren ook tevreden over de zichtbaarheid van hun logo op de kledingstukken die gedragen worden in en vooral rondom het veld!"

David van der Laan –Sportvereniging M.M.O.

"In augustus 2021 zijn we gestart met de samenwerking en dit verloopt naar alle tevredenheid. Plutosport denkt actief mee in het belang van onze vereniging, het contact met onze vaste contactpersoon is heel goed, orders worden snel verwerkt (kan bijna altijd uit voorraad worden geleverd) en via de clubshop zit er ook nog een mooi verdienmodel in voor de vereniging. Plutosport heeft bijgedragen aan een professionaliseringsslag op het gebied van kleding binnen onze vereniging. Al met al zijn we zeer content met de keuze voor Plutosport en zouden dit andere verenigingen ook aanbevelen."

VEELGESTELDE
VRAGEN

Bestel eenvoudig en snel je pasmaten op Plutosport.nl! Na het passen kun je alle producten weer retourneren en wordt het volledige aankoopbedrag (incl. de verzendkosten) weer teruggestort op je rekening.

Uiteraard, shop je tenues in de webshop en vink de optie bedrukken aan.

Zonder bedrukking? Plaats je bestelling en je hebt deze morgen al in huis!

Zodra de digitale drukproef is goedgekeurd is de gemiddelde levertijd maximaal 12 werkdagen. Bestellingen uit clubwebshops worden binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd.

Spoed? vraag naar de mogelijkheden via [email protected].

SPORT IN
ANDER VERBAND

Ben je onderdeel van een bedrijventeam, of verantwoordelijk voor schoolsport? Ook dan kunnen we jullie aankleden.

Kijk hier voor meer info

CONTACT
ONS

[email protected]