Fietsen voor dames

Nederland is een echt fietsland! Door het vlakke landschap en de (veelal) korte afstanden tussen dorpen en steden kun je gemakkelijk even op de fiets stappen om bijvoorbeeld naar je werk te fietsen of om boodschappen te doen.

Producten 49-72 van 287

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 49-72 van 287

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Fit op de fiets

Heb jij ook zo’n hekel aan die overvolle sportschool? En ben jij ook niet het type dat “lekker” een rondje gaat hardlopen? Dan kan fietsen een oplossing bieden! Door iets vaker de fiets te pakken kun je al je conditie verbeteren! Fietsen is daarnaast een eenvoudige en laagdrempelige manier om wat kilo’s kwijt te raken en wat is er nu lekkerder dan na een drukke dag even een rondje te fietsen?

Soorten fietsen

Of je nu gaat racefietsen, gaat mountainbiken, op de stadsfiets stapt of een rondje maakt met een elektrische fiets, het valt allemaal onder de noemer “fietsen”. Voor al deze vormen van fietsen heb je andere spullen nodig, voor het racefietsen en het mountainbiken is een speciale fietsbroek bijvoorbeeld onmisbaar, terwijl je die op de stadsfiets eigenlijk niet nodig hebt. Anderzijds kun je fietstassen natuurlijk prima bevestigen aan een stadsfiets of de elektrische fiets, maar op de racefiets of de mountainbike is dit natuurlijk niet mogelijk!

Fietsen in het donker

’s Winters is het al vroeg donker. Als je dan nog een rondje wilt fietsen, is het heel belangrijk dat je voldoende opvalt voor je medeweggebruikers! Maar ook op een grauwe dag is het verstandig om goed zichtbaar te zijn. Met extra verlichting en veel reflecterende details zorg jij ervoor dat je niet over het hoofd gezien wordt!

Ondertussen op het blog:
- Wielrentips!
- Welke wielerkleding bij welke temperatuur?
- Nooit meer zadelpijn met een goede fietsbroek