Fitness shorts dames

In de sportschool is de temperatuur constant. Op het moment dat je flink gaat bewegen, krijg je het warm. Heb je het snel warm dan is een fitness short wellicht wat voor jou. De shorts zijn er in verschillende modellen en deze hebben allemaal de eigenschappen die ervoor zorgen dat je comfortabel in de sportschool staat. Lees meer...

Producten 1-24 van 82

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 82

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De eigenschappen

Een fitness short moet je bewegingsvrijheid bieden. Je moet erin kunnen bewegen zonder gehinderd te worden. De meeste shorts zijn daarom gemaakt van lichtgewicht en elastisch materiaal. Daarnaast worden de shorts gemaakt van materiaal dat in staat is om transpiratievocht af te voeren.

Er is keuze uit een strakke fitness short, ook wel korte tight genoemd, en wijdere modellen. De strakke korte tight heeft als voordelen dat deze volledige bewegingsvrijheid biedt en je geen last hebt van wrijving en irritatie. Belangrijk bij een wijdere short is dat deze van lichtgewicht materiaal is gemaakt. Sommige wijdere shorts hebben een strakke binnenbroek, welke dezelfde voordelen biedt als de strakke short.

Wasvoorschriften

Was de fitness short volgens de wasvoorschriften. De belangrijke eigenschappen blijven dan behouden en je hebt langer plezier van de short. De instructies staan beschreven op het waslabel aan de binnenkant van de short.

Tip

Kleed je warm aan na afloop van je training. Je spieren kunnen dan geleidelijk aan afkoelen en je hebt daardoor minder last van spierpijn.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.