Broeken voor dames

Een kledingstuk dat zeker niet mag ontbreken in jouw kledingkast is de joggingbroek! Ideaal om in te sporten, maar ook voor een dagje bankhangen is het een goed item.

Lees hier...

Producten 1-24 van 115

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 115

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Joggingbroek

Een joggingsbroek heeft een nonchalante, maar toch stoere uitstraling en daarnaast zit deze ook nog eens bijzonder lekker. Het warme, zachte katoen is vrijwel altijd gecombineerd met een elastische stof, waardoor je veel bewegingsvrijheid hebt.

Origineel zijn joggingbroeken gemaakt om in te sporten, maar tegenwoordig kun je ze ook gewoon in je vrije tijd dragen.

Details

Hoewel joggingbroeken vaak op elkaar lijken, zijn er wel degelijk verschillen tussen verschillende modellen. Je hebt keuze uit joggingbroeken met of zonder elastische boord bij de enkels, joggingbroeken met of zonder zakken en dan kun je ook nog kiezen voor zakken die je dicht kunt ritsen.

Bij deze keuzes is het vooral belangrijk om te beslissen wat jij zelf lekker vindt zitten of wat jij zelf handig vindt. Als je bijvoorbeeld gaat hardlopen in je joggingbroek kan het handig zijn om je huissleutel in een afsluitbare zak te bewaren. Wil je de broek alleen maar dragen als je lekker op de bank zit? Dan kan het zijn dat je ritsjes en andere extra onderdelen juist vervelend vindt.