Sandalen dames

Zodra het warmer wordt is het fijn om tijdens wandelingen sandalen te dragen. Sandalen zijn open schoenen, waardoor alle warmte van je voeten direct afgevoerd kan worden. Wij vertellen je graag waar je op moet letten. Lees meer...

Producten 1-24 van 55

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 55

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Eigenschappen

Sandalen voor dames zijn ideaal voor de warme lente- en zomermaanden. Doordat de sandalen geheel open zijn, kan warmte direct zijn weg naar buiten vinden. Met sandalen heb je dus gegarandeerd koele en frisse voeten.

Veel dames sandalen zijn geschikt om langere afstanden mee af te leggen, dit komt onder andere door de dikke zool met ondersteunende eigenschappen. De zool is gemaakt van rubber en schok dempend materiaal.

Door de verschillende bandjes kun je zorgen dat de sandalen goed aansluiten rond de voeten. De bandjes zijn vaak te verstellen door middel van klittenband, een aantrekkoord of een gesp.

Hiken

Ga je op wandelvakantie, gewoon een stuk wandelen of zelfs hiken, ook dan kunnen sandalen voor jou een uitkomst zijn. Kies voor sandalen met veel profiel en stevige sluitingen. Het profiel zorgt voor optimale grip op zowel vlakke paden als oneffen terrein. De stevige sluitingen voorkomen dat je kan gaan schuiven in de sandaal.

Sommige sandalen hebben een dichte voorkant waardoor je tenen worden beschermd. Dit is fijn als je bijvoorbeeld een hike gaat doen waarbij je in aanraking kan komen met scherpe stenen.