Trailrunning schoenen dames

Wandel je graag over onverharde paden om optimaal te genieten van al het moois dat de natuur ons te bieden heeft? Dan moet je natuurlijk wel de juiste schoenen hiervoor hebben. De speciale trailrunning schoenen zijn zowel geschikt om op te wandelen als om te dragen tijdens het hardlopen. Trailrunning schoenen bieden veel grip op onverharde paden. Lees meer...

Producten 1-24 van 33

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 33

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Eigenschappen

Tijdens het wandelen op verharde paden kunnen je gewrichten wat schokken te verduren krijgen, doordat je “hard” landt op het asfalt. Aangezien onverharde paden meer meegeven is dit hier veel minder het geval, waardoor je minder demping vanuit je schoenen nodig hebt. De demping van trailrunning schoenen is dus veel minder belangrijk. De grip daarentegen is op deze paden extra belangrijk. Ondergronden zijn vaak glad en onvoorspelbaar waardoor de kans op uitglijden groter is. Een goed profiel zorgt ervoor dat je voldoende grip hebt en niet snel onderuit gaat.

Tips

De maten van trailrunning schoenen voor dames kunnen per merk verschillend zijn. Kijk daarom altijd goed in de maattabel.