Tennisbroeken dames

Eén van de grote voordelen van tennis is dat je (bijna) het hele jaar door de baan op kunt! Zo kun je ook in de winter lekker een balletje slaan en op niveau blijven. Een tennisrokje is natuurlijk een beetje koud in de winter, een dames tennisbroek zorgt ervoor dat je geen koude benen krijgt! Lees meer...

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Eigenschappen

Het spreekt natuurlijk voor zich dat een lange tennisbroek voor dames je lekker warm houdt! Maar over welke eigenschappen beschikt zo’n fijne tennisbroek nou nog meer? Een tennisbroek is net even anders dan andere sportbroeken, de tennisbroek moet je namelijk veel bewegingsvrijheid bieden, zodat de explosieve tennisbewegingen opgevangen kunnen worden. Daarnaast mag een elastische tailleband natuurlijk niet ontbreken in een tennisbroek, deze band zorgt ervoor dat de broek niet afzakt! Veel tennisbroeken hebben een ademende functie, waardoor er voldoende frisse lucht bij het lichaam komt en je droog en koel blijft aanvoelen tijdens het sporten.

Zakken

Veel tennisbroeken zijn voorzien van grote zakken, waardoor je gemakkelijk twee of meerdere tennisballen bij je kunt dragen. Sommige tennisbroeken hebben zelfs afsluitbare zakken, dit is natuurlijk erg handig als je bijvoorbeeld waardevolle spullen bij je wilt houden!

Tip

Zo’n comfortabele tennisbroek kun je natuurlijk ook prima dragen als je lekker op de bank naar een spannend tennistoernooi kijkt!