Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedrukking  Bedrukkingsservice Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Voetbalshirts voor dames

Een voetbalshirt is een belangrijk onderdeel van je voetbaloutfit. Het shirt moet een aantal eigenschappen bezitten, zodat je er optimaal in kan voetballen. We vertellen je waar je op moet letten. Lees meer...

1-24 van 56

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-24 van 56

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Ademend

Op het voetbalveld ben je intensief bezig en ga je transpireren. Het voetbalshirt moet in staat zijn deze transpiratie naar buiten toe af te voeren, zodat je lichaam droog en op temperatuur blijft. Een synthetische stof is geschikt. Katoen daarentegen niet, tenzij katoen wordt gecombineerd met een synthetische stof. Katoen neemt vocht op en houdt dit vast, waardoor de kleding nat wordt en daardoor zwaar en koud. Een droog shirt draagt comfortabeler.

Eigenschappen

Sommige merken voegen bepaalde eigenschappen aan het voetbalshirt toe door middel van een speciale technologie. Nike past bijvoorbeeld de Dri-Fit technologie toe, welke ervoor zorgt dat het vrijgekomen transpiratievocht naar buiten toe wordt afgevoerd. Zo blijf je droog en comfortabel aanvoelen. Het merk Jako voegt deze eigenschap ook toe aan de voetbalshirts door middel van de KeepCool technologie. Sommige voetbalshirts bevatten extra ventilatie door middel van mesh inzetstukken.

Tips

De maat kan per merk verschillen. Check daarom de bijbehorende maattabel voor de juiste maat. Was je voetbalshirt volgens de wasvoorschriften. Deze staan beschreven op het label aan de binnenkant van het shirt. Was het shirt snel na het voetballen zodat transpiratie geen kans krijgt om in het shirt te trekken. Transpiratie tast het shirt aan en de kwaliteit gaat daardoor achteruit. Laat het shirt op een droogrek drogen.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.