Hockey sportondergoed heren

Hoewel je het misschien niet verwacht, is sportondergoed de basis van jouw hockey-outfit! Sportondergoed voor heren draag je namelijk direct op de huid en is daardoor dus heel belangrijk. Goed sportondergoed reguleert de lichaamstemperatuur en zorgt voor een goede ondersteuning van het lichaam. Lees meer...
Sorteer op sort-descending
Sorteer op sort-descending

Naadloos sportondergoed

Normaal ondergoed bestaat vaak uit meerdere delen en heeft daardoor vaak ook vele naden. Het is natuurlijk logisch dat wanneer je je normale ondergoed draagt tijdens het hockeyen, de naden kunnen gaan schuren en de huid hierdoor geïrriteerd raakt. Als je ervoor kiest om sportondergoed te dragen, zul je je optimaal kunnen focussen op de hockeywedstrijd of de hockeytraining!

Ademend sportondergoed

Vaak worden normale boxershorts gemaakt van katoen. Eén van de eigenschappen van katoen is dat het vocht opneemt en daardoor zwaarder aan gaat voelen. Het natte ondergoed zorgt ervoor dat er nog minder frisse lucht bij het lichaam kan komen, waardoor de lichaamstemperatuur zal stijgen en daarnaast kan het natte ondergoed schuurplekken veroorzaken. Sportondergoed voor heren wordt veelal gemaakt van het ademende materiaal polyester, hierdoor wordt zweet direct afgevoerd naar buiten en blijft het lichaam droog. Op deze manier is het lichaam in staat om op een comfortabele temperatuur te blijven en voorkom je dat je een nat pak krijgt!

Flexibel sportondergoed

Ken je dat gevoel? Dat je net lekker in de wedstrijd zit en je ineens voelt dat je boxershort dubbel zit of er een pijpje opkrult. Heel irritant natuurlijk! Maar bij sportondergoed heb je daar gelukkig geen last van. Sportondergoed sluit perfect aan op het lichaam, maar biedt toch voldoende bewegingsruimte. Ook is er sportondergoed verkrijgbaar dat extra compressie biedt, waardoor de bloedsomloop gestimuleerd wordt en spiertrillingen tegen worden gegaan. Door het dragen van het juiste sportondergoed wordt de kans op een blessure dus aanzienlijk verkleind!