Heren schaatsen

Mocht het straks ein-de-lijk een keertje gaan vriezen, wil jij natuurlijk wel goed voorbereid zijn! Zorg er dus voor dat jij een goed paar schaatsen klaar hebt liggen. Maar waar moet je eigenlijk op letten als je schaatsen aan gaat schaffen?

Lees meer...

Producten 1-24 van 31

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 31

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Schaatsen voor heren kopen

Hoewel de Easy Gliders van Zandstra niet heel populair zijn onder volwassenen, is het wel een hele goede schaats voor de beginnende schaatser. Een groot voordeel van deze schaatsen is dat je je eigen schoenen aan kunt houden, waardoor een stukje klunen natuurlijk geen probleem is!

Ook ijshockeyschaatsen en kunstschaatsen zijn goede schaatsen om op te leren schaatsen, deze schaatsen bieden goede steun en door de korte ijzers zijn ze lekker wendbaar.

Ben je al bekend met de schaatssport en heb je zelfs het overstappen al onder de knie? Dan is de kans groot dat jouw voorkeur uitgaat naar een paar Noren. Noren zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, die natuurlijk allemaal hun eigen voor- en nadelen hebben. Een populaire soort is de combi Noor, deze schaats heeft een kunststof schoen en voorkomt daardoor dat je door je enkel kunt gaan. Deze schaats biedt dus veel stevigheid en zorgt ervoor dat jij zelfverzekerd over het ijs glijdt! Ondanks dat de lage Noor minder stabiliteit biedt dan de combi Noor, is deze schaats toch ook zeer populair. De lage Noor heeft een lederen schoen en daardoor kan deze zich goed naar je voeten vormen, deze schaats biedt dus een goede pasvorm!