Voetbalaccessoires voor heren

Naast je voetbaloutfit heb je natuurlijk ook de juiste accessoires nodig! Een paar keepershandschoenen voor de keeper, bidons om de dorst te lessen en natuurlijk mogen scheenbeschermers ook niet ontbreken!

Lees meer...

Producten 1-24 van 133

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 133

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bescherming

Veel accessoires bieden je extra bescherming, die je natuurlijk goed kunt gebruiken tijdens een partijtje voetbal. Scheenbeschermers beschermen je schenen tegen bijvoorbeeld een iets te enthousiaste sliding van je tegenstander. Daarnaast beschermen handschoenen je handen tegen de kou, zodat je in de winter ook gewoon lekker kan voetballen zonder dat je handen bevriezen.

Trainingsmateriaal

Om jezelf beter te maken, moet je natuurlijk regelmatig trainen! Met de juiste trainingsaccessoires kun je je voetbalskills verbeteren, met pionnen kun je bijvoorbeeld een doeltje maken om je afwerking te verbeteren, met speedrings kun je een parcours maken om je snelheid te verhogen en met een agility ladder kun je je wendbaarheid trainen.

Handig

Veel accessoires zijn gewoon heel erg makkelijk! Denk bijvoorbeeld aan de sock holders, waarmee je hoge voetbalsokken goed op hun plek blijven zitten of een ballennet, waarin je gemakkelijk tien ballen mee kunt nemen! En in de zomer is een bidon natuurlijk onmisbaar, want op de warme dagen moet je goed blijven drinken.

Tip

Wil je ook buiten de voetbalclub een voetbalwedstrijd spelen? Met een paar hesjes kun je heel gemakkelijk twee teams creëren en een wedstrijdje voetballen!