De beste winterjassen van Jack Wolfskin

Met de koude maanden voor de deur, kun je maar beter goed voorbereid zijn. En dat doe je met een warme winterjas van Jack Wolfskin! Maak kennis met de winterjassen van dit veelbelovende outdoor-merk. Na het lezen van deze blog snap je als geen ander waarom Jack Wolfskin de beste winterjassen in de collectie heeft!

Waarom Jack Wolfskin?Waarom Jack Wolfskin?

Waarom Jack Wolfskin?

Wie outdoor zegt, denkt aan Jack Wolfskin. Het merk is ontstaan rondom het kampvuur en inspireert mensen om de natuur te ontdekken. Het merk zoekt voortdurend naar momenten om terug naar de wildernis te gaan en het ecosysteem waarin wij als mens leven in het achterhoofd te houden. Functionaliteit, duurzaamheid, betrouwbaarheid en prestaties staan hoog in het vaandel bij Jack Wolfskin, waarbij ze de meest innovatieve en duurzame outdooruitrusting bieden die mensen inspireert om het buitenleven te ontdekken.

Het van origine Duitse merk is opgericht door Ulrich Dausien in 1981 en is inmiddels uitgegroeid tot hét outdoormerk in Europa. Door het delen van kennis en informatie streven ze ernaar om outdoorervaringen te verbreden en te verdiepen. Het Duitse hoofdkantoor, dat nabij het prachtige Taunisgebied ligt, is dé proeftuin voor de Jack Wolfskin artikelen. In de loop der jaren hebben ze ook de Texapore-technologie geïntroduceerd, deze membraantechnologie is waterdicht en ademend.  Inmiddels is hier de Texapore Ecosphere aan toegevoegd, het enige 100% gerecycelde membraan in de outdoorwereld. Het merk ademt natuur en naast de bekende winterjassen hebben zij alles voor het buitenleven in de collectie.

Duurzaamheid ten top!Duurzaamheid ten top!

Duurzaamheid ten top!

Jack Wolfskin doet er alles aan om de milieuvoetafdruk te verminderen, duurzaamheid zit al sinds het ontstaan in het DNA. Want hoe langer een artikel functioneel goed blijft hoe minder snel je het hoeft te vernieuwen. En dat is beter voor het milieu! Dit zie je onder andere terug in de innovaties die gedaan worden waardoor er steeds meer gerecycelde- en biologische materialen worden gebruikt. Het doel is om in 2025 alle Jack Wolfskin schoenen PFC-vrij te produceren en alleen nog gecertificeerd wol te gebruiken, waardoor de gehele outdoorcollectie duurzaam is. 

Daarnaast zet Jack Wolfskin zich ook in voor een veilige en eerlijke werkomgeving, daarvoor hebben ze zich aangesloten bij de Fair Wear Foundation die erop toeziet dat de sociale normen worden nageleefd. 

Wist je dat Jack Wolfskin gecertificeerd dons gebruikt waardoor dons en veren niet afkomstig zijn van dieren die bewust zijn vetgemest? 

Welke eigenschappen hebben de winterjassen van Jack Wolfskin?Welke eigenschappen hebben de winterjassen van Jack Wolfskin?

Welke eigenschappen hebben de winterjassen van Jack Wolfskin?

De collecties van Jack Wolfskin beschermen je tegen iedere weersomstandigheden. Door hun jarenlange ervaring en passie in het buitenleven weten ze precies welke technologieën nodig zijn zodat jij optimaal van de winterjas kunt genieten. In de loop der jaren heeft Jack Wolfskin ook de Texapore-technologie geïntroduceerd, deze membraantechnologie is waterdicht en ademend, de echte doorbraak was de Texapore Ecosphere, het enige 100% gerecycelde membraan in de outdoorwereld. Door de jaren heen zijn er meer technologieën bijgekomen die ervoor zorgen dat de waarbij de Jack Wolfskin jassen waterdicht zijn met een waterkolom tot wel 20.000mm. Ook hebben sommige jassen het PrimaLoft Black Rise isolatiemateriaal, dit is een kunstmatige, sneldrogende isolatievezel gemaakt van gerecycled polyester. Het zorgt ervoor dat jouw jas winddicht, waterafstotend en ademend is.

De populairste modellen van Jack Wolfskin

Jack Wolfskin Ottawa

 • Warme parka met zachte fleece
 • 3-in-1 jas met waterdichte buitenjas en isolerende binnenjas die je aan elkaar kan ritsen
 • Texapore Ecosphere technologie met een waterkolom van 10.000mm 
 • Gemaakt van 100% gerecycled polyester

Jack Wolfskin Frozen Palace

 • Lange gewatteerde pufferjas, dé trend van dit seizoen
 • Tweezijdige ritssluiting, ideaal voor op de fiets!
 • Texashield Ecosphere technologie waardoor de jas winddicht en waterafstotend is. 
 • De voering is van dons en veren waardoor je lichaam warm blijft
 • Gemaakt van 100% polyester / 90% dons en 10% veren

Jack Wolfskin Jasper 3-in-1

 • 3-in-1 jas met waterdichte buitenjas en isolerende binnenjas die je aan elkaar kan ritsen
 • PrimaLoft Black Rise isolatiemateriaal dat gemaakt is van een sneldrogende isolatievezel van gerecycled polyester
 • Texapore Shoothlight 2L technologie met een waterkolom van 10.000mm
 • Gemaakt van 100% polyamide/100% gerecycled polyester