Bad & beach waterschoenen kinderen

Tijdens een vakantie aan zee of een dagje aan een recreatiemeer is het verstandig om de kinderen waterschoenen te laten dragen. Waterschoenen en surfsokken beschermen de voetjes tegen scherpe objecten en zorgen ervoor dat de kinderen gewoon over het hete zand kunnen lopen. Lees meer...

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vroeger versus nu

Misschien ken je de waterschoenen van vroeger nog wel, die harde plastic sandalen met een scherpe gesp... Niet helemaal kindvriendelijk natuurlijk! De waterschoenen van tegenwoordig zijn niet alleen heel comfortabel, ze zien er ook nog eens heel leuk uit! Veel kinderen dragen de waterschoenen dan ook met plezier.

Strand en zwembad

De waterschoenen beschermen de kindervoeten tegen schelpjes en andere voorwerpen die op het strand liggen, maar ook in het zwembad kunnen de waterschoenen goed van pas komen! De rubberen zool zorgt er namelijk voor dat je veel grip hebt en je dus niet zomaar uitglijdt op de gladde zwembadvloer!

Surfsokken

Vind je de waterschoenen te groot of te hard? Dan kun je er ook voor kiezen om jouw kind(eren) surfsokken aan te trekken! De surfsokken zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als wetsuits, waardoor ze goed op hun plek blijven zitten en zeer comfortabel zitten. De surfsokken zijn, net als de waterschoenen, voorzien van een anti-slipzool. Daarnaast beschermen de surfsokken de voeten ook tegen de UV-straling van de zon!