Korte hardloopbroeken kind

Kinderen kunnen snel afgeleid zijn, het is dan ook heel belangrijk dat de hardloopkleding van het kind comfortabel zit. Een korte hardloopbroek moet ervoor zorgen dat het kind ongestoord kan hardlopen, de broek mag dus niet afzakken en niet irriteren op de huid. Lees meer...
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Hardloopbroek met een goede pasvorm

Voor volwassenen is het al heel belangrijk dat een hardloopbroek goed moet zitten, maar voor kinderen is de pasvorm misschien nog wel belangrijker! In een comfortabele hardloopbroek hou je het langer vol en zul je lekkerder lopen. Veel korte hardloopbroeken voor kinderen worden gemaakt van ademend materiaal, waardoor eventueel zweet afgevoerd wordt naar buiten en er voldoende frisse lucht bij het lichaam kan komen. Op deze manier blijft het lichaam koel en droog, waardoor je kind het niet te warm krijgt!

Korte hardloopbroek op warme dagen

Hoewel kinderen het soms snel koud kunnen hebben, zal het je verbazen hoe snel ze zich ook weer op kunnen warmen tijdens het hardlopen. Zodra het zonnetje zich laat zien, is het dan ook vaak al warm genoeg om een korte hardloopbroek aan te trekken. Ook als het regent (en warm genoeg is) kan het fijn zijn om een korte hardloopbroek aan te trekken, je benen drogen immers sneller dan een broek.