Broeken voor kinderen

Ideaal voor het buiten spelen, de sporttraining of gewoon in de vrije tijd! In een joggingsbroek kunnen kinderen ongestoord spelen en bewegen.

Lees meer...

Producten 1-24 van 125

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 125

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Joggingbroek

Een joggingbroek geeft alle ruimte om lekker te bewegen, mede hierdoor heeft de broek een hoog draagcomfort. Niet gek dus dat het ook onder kinderen eenn geliefd kledingstuk is. Joggingbroeken worden meestal gemaakt van katoen en polyester, deze combinatie zorgt voor een heerlijk zachte en toch stevige broek.

Joggingbroeken zijn ontworpen om in te sporten, maar tegenwoordig worden ze ook vaak in de vrije tijd gedragen! De joggingbroek is ideaal voor een middagje in de speeltuin of een wandeling over het strand of door het bos. Daarnaast zijn er steeds meer joggingsbroeken die juist die stoere touch geven aan een kinderoutfit!

Details

Ondanks de verschillende kleuren, lijken veel joggingbroeken toch veel op elkaar. Toch zijn er wel degelijk verschillen te ontdekken. Je kunt kiezen tussen joggingbroeken met of zonder elastische boord rond de enkels. Het voordeel van een elastische boord is dat er niet snel koude lucht in zal waaien. Daarnaast kun je kiezen uit een broek zonder zakken, een broek met zakken en een broek met afsluitbare zakken (d.m.v. een rits). Mocht jouw kind buiten gaan spelen, is het bijvoorbeeld handig om te kiezen voor een broek met afsluitbare zakken, zodat er een huissleutel kan worden meegenomen.