Snowboots voor kinderen

Sneeuwpoppen bouwen, van de pistes afsleeën of een sneeuwballengevecht. Er is voor kinderen niets zo leuk als lekker buitenspelen in de sneeuw. Het is dan wel belangrijk dat kinderen warme voeten hebben en niet uitglijden tijdens dit soort spelletjes.

Lees meer...

Producten 1-24 van 46

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 46

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Geschikt voor het buitenspelen

De kindersnowboots krijgen, over het algemeen, meer te verduren dan de snowboots voor volwassenen. De kinderen rennen, sleeën en spelen met de snowboots, daarom is het belangrijk dat deze tegen een stootje kunnen. De meeste snowboots zijn dan ook voorzien van een rubberen voet, waardoor deze niet snel slijten en je kind er lang plezier van kan hebben.

Omdat kinderen er veel mee spelen en rennen is het belangrijk dat de zool een goede grip heeft op de gladde ondergrond. Kijk dus goed naar de zool of deze niet plat is. Tijdens het spelen in de sneeuw kan het gebeuren dat er met de snowboots sneeuw wordt opgeschept. Dit kan worden voorkomen door de trekkoorden die bij sommige snowboots aan de bovenkant van de schacht zitten. Dit zorgt er niet alleen voor dat er geen sneeuw in de schoenen kan komen, maar zo blijft de warmte ook beter binnen.

Tip

Maak de snowboots na gebruik goed droog en spuit de schoenen af en toe in met vuil- en waterafstotende spray. Te kleine snotboots zorgen voor koude voeten en ook te grote snowboots bieden niet de juiste bescherming. Daarom is het belangrijk de juiste maat aan te schaffen, kijk daarom goed in de bijbehorende maattabel om fouten te voorkomen.

Toch nog vragen over de kindersnowboots? Stel ze gerust aan onze klantenservice.