Softshell jas kind

Als je op zoek bent naar een dunne, soepele en praktische jas dan is een softshell jas de uitkomst. Kinderen spelen veel buiten en aangezien deze jas winddicht en waterafstotend is, komt deze jas goed van pas met verschillende weersomstandigheden. Lees hier...

Producten 1-24 van 44

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 44

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Softshell jas voor kinderen

Een beetje regen of wind houdt kinderen niet tegen om lekker buiten te gaan spelen. De softshell jas biedt veel bewegingsvrijheid waardoor kinderen lekker hun gang kunnen gaan zonder dat zij beperkt worden door de jas. De felle kleuren waarin de softshells te verkrijgen zijn zorgen dat kinderen opvallen en goed in de gaten gehouden kunnen worden.

Eigenschappen

De vele eigenschappen van de softshell jas zorgen dat deze uitermate geschikt is om aan te trekken als je naar buiten gaat. Zo zorgt de winddichte werking, bij harde en gure wind, dat veel kou buiten blijft. De waterafstotende eigenschap maakt de jas ook geschikt om te dragen tijdens lichte regen. De meeste softshell jassen voor kinderen zijn ook voorzien van een capuchon, waardoor je ook je hoofd kunt beschermen als het buiten nat is. Let op! De jas is niet waterdicht. Tijdens een fikse regenbui houdt de jas niet al het water buiten. De ademende werking zorgt dat je het niet extreem heet krijgt in de jas.

De softshell jassen zijn voorzien van zakken met ritssluiting, waardoor je gemakkelijk spullen kunt opbergen in de zakken, zonder dat deze eruit vallen. Aan de onderkant van de meeste softshells bevindt zich een aantrekkoord. Met dit koord kun je de jas aanpassen aan het lichaam zodat deze goed aansluit. Aan het eind van de mouwen zit in veel gevallen klittenband. Hiermee kun je zorgen dat de mouwen goed aansluiten bij de armen, zodat via deze weg geen kou en wind in de jas kan komen. De softshells kunnen tot hoog in de nek worden dichtgeritst, waardoor kou en wind ook via deze weg niet binnen kunnen komen.

Toch nog vragen over de softshell jassen voor kinderen? Stel deze gerust aan onze klantenservice.