Traningssweaters voor kinderen

Kinderen zijn niet altijd in beweging op het trainingsveld, daardoor kunnen ze het koud krijgen. Bij kinderen geldt dit dus niet alleen in de winter, maar eigenlijk het hele jaar door. Als kinderen het koud hebben, zijn ze meestal ook minder gemotiveerd om te gaan bewegen, dat moeten we dus voorkomen! Met een trainingssweater blijven de kinderen heerlijk warm en houden ze hun goede humeur!

Lees meer...

Producten 1-24 van 54

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 54

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Voetbal

Ondanks dat je de trainingssweater eigenlijk altijd wel aan kunt trekken, is de sweater ook wel bekend als voetbaltrui of trainingstrui. De trainingssweater zorgt ervoor dat de kinderen het niet koud krijgen tijdens de training, zodat ze lekker mee kunnen blijven doen met alle oefeningen! Soms is het kind na de warming-up al voldoende opgewarmd en kan de trainingssweater daarna uit.

Eigenschappen

Voor kinderen is het vooral heel belangrijk dat de trainingssweater warm is en lekker zit. Als de trainingssweater niet warm genoeg is of niet lekker zit, zal het kind zijn concentratie verliezen en niet meer actief meedoen aan de training. Door het warm houden van het lichaam, blijven de spieren ook op de juiste temperatuur en wordt de kans op een blessure aanzienlijk verkleind! Hierdoor is de trainingssweater niet alleen heel fijn om te dragen, maar ook nog heel functioneel! Trainingssweaters worden vaak gemaakt van een licht elastische stof, hierdoor hebben ze een perfecte pasvorm en zitten ze heel comfortabel.

Warm of koud

Er zijn veel verschillende soorten en maten trainingssweaters, hoe weet je nu welke je moet kopen? Heel simpel, heeft je kind het snel warm? Kies dan voor een trainingssweater met een rits, deze kan het kind eventueel opendoen, waardoor er extra frisse lucht bij het lichaam kan komen. Maar als het kind het snel koud heeft, kun je beter kiezen voor een trainingssweater met capuchon, deze zijn vaak extra warm!