Adidas voetballen

De ballen van Adidas zijn onder andere bekend van grote voetbalevenementen, zo ontwerpt Adidas de Champions League bal, de EK bal én de WK bal. Hieruit blijkt wel dat de Adidas voetballen van zeer hoge kwaliteit zijn en wel tegen een stootje kunnen.

Lees meer...

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Functies

Adidas is constant bezig met vernieuwen en innoveren. De ballen worden dan ook geproduceerd volgens de laatste technieken en met de nieuwste functies!

De Adidas bal is waterafstotend, waardoor de bal tijdens een flinke regenbui niet zwaarder wordt. Daarnaast moet de bal natuurlijk rond zijn, moet de omtrek van de bal tussen de 68cm en 71cm liggen en moet de bal gemaakt worden van een door de FIFA goedgekeurd materiaal.

Onderhoud

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van je Adidas bal, is het verstandig om de bal goed te onderhouden! Je hoeft ‘m natuurlijk niet iedere dag op te poetsen, maar de bal heeft wel een beetje aandacht nodig. Is de bal erg vies geworden? Maak ‘m dan schoon met een beetje lauw water en droog de bal daarna af. Je kunt de bal het beste bewaren op een plek waar het 15°C tot 20°C is, dan blijft de bal op z’n best!