Skibroeken

Onbezorgd op wintersport gaan houdt ook in dat je een geschikte outfit bij je hebt. Als je de piste op gaat is het belangrijk een broek te dragen die sneeuw buitenhoudt. Kou mag geen issue zijn en ook de wind wil je niet voelen. Lees meer...

Producten 1-24 van 295

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 295

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een goede skibroek

Een skibroek moet comfortabel zijn om de beste prestaties op de pistes te kunnen laten zien. Om ervoor te zorgen dat de broek niet naar beneden kan kruipen zijn de meeste skibroeken voorzien van een met klittenband verstelbare taille, zo kun je de broek precies op jouw lichaam aan laten sluiten. Ook zijn er broeken voorzien van bretels, dit maakt het afzakken van de broek onmogelijk.

Waar moet de broek aan voldoen

De skibroek moet warm en droog houden en daarom is het belangrijk dat er geen sneeuw naar binnen kan komen bij een val, maar het zweet moet er wel uit kunnen. Daarom moet de skibroek een waterafstotende, ademende buitenlaag hebben. Ook moet de skibroek de beenspieren warm en soepel houden zodat je voluit kunt gaan op de pistes. Het warm houden van de spieren houdt de spieren soepel en maakt de kans op blessures kleiner.

Tips

Let op de richting waarom je broekzakken met ritssluiting kunt openen. Het is fijn als dit van boven naar beneden is, omdat je dat gemakkelijk kunt doen met handschoenen aan.

Maak je wintersport outfit helemaal af door je skibroek te combineren met een bijpassende skijas!

Toch nog vragen over de skibroeken? Stel ze gerust aan onze klantenservice.