Puma sneakers heren

Puma heren sneakers zijn stijlvol, comfortabel én goedkoop! Het is dus niet gek dat de heren sneakers van Puma zo populair zijn. De sneakers zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en modellen, er is dus genoeg keuze! Lees meer...

Producten 1-24 van 32

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 32

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Zomer en winter

De zomer sneakers kenmerken zich door het lage model, deze sneakers komen ongeveer tot de enkels. De zomer sneakers worden vaak gemaakt van canvas, waardoor je voeten fris blijven. De winter sneakers zijn vaak wat hoger, tot boven de enkels. Ook worden deze schoenen gemaakt van dikkere materialen, waardoor je voeten lekker warm blijven!

Sporty casual

Met Puma sneakers kun je je werkelijk overal vertonen, op werk, op school en natuurlijk op de sportclub! Je kunt ze casual dragen onder een spijkerbroek, maar je kunt ook voor de sportieve look gaan en de sneakers dragen onder een trainingspak of joggingbroek!

Puma

Alle Puma sneakers heren kun je herkennen aan de twee logo’s van Puma. Het bekendste logo is natuurlijk het Puma Cat logo. Maar Puma heeft ook het Puma Stripe Logo, deze is vaak te zien op de zijkant van veel sneakers. Het stripe logo doet een beetje denken aan het three stripes logo van Adidas. Dit is op zich niet zo vreemd, de oprichter van Puma is namelijk de broer van de oprichter van Adidas!