Saucony hardloopschoenen

Met Saucony hardloopschoenen kun je letterlijk en figuurlijk alle kanten op. Saucony maakt hardloopschoenen voor de neutrale loper en de overpronerende loper, maar ook de echte trail liefhebbers kunnen kiezen uit een ruim assortiment Saucony hardloopschoenen.

Lees meer...

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bovenwerk

Het bovenwerk van de meeste Saucony hardloopschoenen is gemaakt van ISOFIT, dit is mesh materiaal. De schoen biedt uitstekende ventilatie en tevens sluit het bovenwerk zeer passend aan op de voet.

Zool

Voor een comfortabele landing is de zool voorzien van EVERUN dempingsmateriaal. Bij iedere landing krijg je energie terug, waardoor je vervolgens weer soepeler de afzet in kunt zetten.

De rubberen buitenzool biedt veel flexibiliteit en is zeer slijtvast, waardoor je lang plezier kunt hebben van de Saucony hardloopschoenen!

Trail

Als je gaat hardlopen op onverhard terrein, doe je er goed aan om speciale trail hardloopschoenen aan te schaffen. De meeste Saucony trail hardloopschoenen zijn voorzien van een RunDry binnenvoering, deze zorgt voor een vochtregulerende werking. Ook is het bovenwerk voorzien van TPU Exo-skeleton materiaal, waardoor je extra stabiliteit en bescherming ervaart.